VDSL altyapı için ISS önerisi

Üçünü de kullanılmış biri olarak diyebilirim ki Netspeed> Millenicom> Turknet. Benim altyapım da 63 mbps şeklinde görünüyor. Üçünde de 75 mbps'lik paket kullandım. Millenicom ve Netspeed'de pek fazla kopma yaşamadım. Müşteri hizmetlerine de kolaylıkla ulaşabildim. Ping değerlerim speedtestte 10-13 arasındaydı. Turknet'te ise herhangi bir sorunda karşımda muhattap bulamadım. Arayınca ulaşamazsın, destek hattına yazınca da çoğunlukla otomatik cevaplarla geçiştirilirsin. Turknet'in müşteri hizmetleri anlayışı bu. Millenicom veya Netspeed'den ikisinden birini kullanmanı tavsiye ederim. İkisi de üzmez seni.

Üçünü de kullanılmış biri olarak diyebilirim ki Netspeed> Millenicom> TurkNet. Benim altyapım da 63 Mbps şeklinde görünüyor. Üçünde de 75 Mbps'lik paket kullandım. Millenicom ve Netspeed'de pek fazla kopma yaşamadım. Müşteri hizmetlerine de kolaylıkla ulaşabildim. Ping değerlerim Speedtest'te 10-13 arasındaydı. TurkNet'te ise herhangi bir sorunda karşımda muhatap bulamadım. Arayınca ulaşamazsın, destek hattına yazınca da çoğunlukla otomatik cevaplarla geçiştirilirsin. TurkNet'in müşteri hizmetleri anlayışı bu. Millenicom veya Netspeed'den ikisinden birini kullanmanı tavsiye ederim. İkisi de üzmez seni.

TurkNet Online işlemelerle bağlanınca sorun olmadığı söyleniyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı