VDSL altyapıda pingsiz yayın yapmak mümkün mü?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Evet, VDSL altyapıda ping olayı olmadan yayın açmak mümkün mü? Aşırı sinirim bozuyor. Routerımda bu aralar sıkıntı çıkarmaya başladı onda QoS yapıp pingin çıkmasını azaltıyordum fakat artık rahmetine kavuştu. Ping olmadan yayın yapmam mümkün mü herhangi bir şeyle? Aşağıda şu anki upload hızım bulunmakta. Önceden 8 idi 5'e düşürmüşler. Corona bitmiş de bilmem neymiş düşürdüler.

9754907835.png

VDSL kullanıyorum ve 7 Mbps uploadım var. Bir aralar denediğimde sorun çıkmamıştı. Sizde de çıkmaz diye düşünüyorum.

Nasıl 8 Mbps upload hızın var? Benim vardı arıza kaydı bıraktım 6 üstünü geçmiyordu düşürdüler 5'e. Normalde paketim 50 Mbps.
Speedtest değeri burda, az önce yaptım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    48,6 KB · Görüntüleme: 91
Benim de 8 Mbps vardı gecen geceye kadar 7.80 alıyordum. Bir anda 6'ya düştü modeme 8 Mbps vardı. Ama hız testinde 6'yı geçmiyordu. Arıza kaydı bıraktım hangi kafası güzel 5'e düşürdüyse çıkarmıyorlar şimdi.
Bu İSS'leri bir türlü anlayamayacağım ya, iyi hizmet vereni dövüyorlar sanki.

Bu İSS'leri bir türlü anlayamayacağım ya, iyi hizmet vereni dövüyorlar sanki.
Kısmen evet BTK dövüyor hiç merak ettiniz mi TT'nin fiyatları neden bu kadar yüksek ? İstese TT bu gün çok az bir maliyetle hepimize 100Mbps(Altyapınızın desteklediği kadar diyelim) internet verebilir.

Fakat BTK, TT Türkiye'de ki en büyük altyapıya sahip olduğu için yüksek fiyattan satmak zorunda bırakıyor. Mantıksız gibi gelsede çok mantıklı çünkü eğer TT bu kadar düşük fiyattan satsa karşısında rakip olmaz.

Kısmen evet BTK dövüyor hiç merak ettiniz mi TT'nin fiyatları neden bu kadar yüksek ? İstese TT bu gün çok az bir maliyetle hepimize 100Mbps(Altyapınızın desteklediği kadar diyelim) internet verebilir.

Fakat BTK, TT Türkiye'de ki en büyük altyapıya sahip olduğu için yüksek fiyattan satmak zorunda bırakıyor. Mantıksız gibi gelsede çok mantıklı çünkü eğer TT bu kadar düşük fiyattan satsa karşısında rakip olmaz.
Bahsettiğim şey o değil, onlara verilen hiçbir sorunu çözmemeleri idi.

@Lyraess üzgünüm ben yanlış anlamışım bu konuda haklısınız.
Fiyat konusunda da siz haklısınız tabii ki, ben ucuz ve hızlı olduğu için TurkNet kullanıyorum ancak bana iyi performansı ucuza verse niye TT kullanmayayım ki. Bende bayılmıyorum bu İSS'ye ancak durum böyle. Para için insanların zevkini bozmayı çok seviyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı