VDSL altyapıda pingsiz yayın yapmak mümkün mü?

Dosya Ekleri

• League of Legends Screenshot 2020.07.16 - 01.51.25.90.png
    League of Legends Screenshot 2020.07.16 - 01.51.25.90.png
    1 MB · Görüntüleme: 54
Kanka bana fazla geldi ping ben iç tesisatım kötü olmasına rağmen 52MS alıyorum.
Kanka hangi şehirdesin bilmiyorum, ben ege bölgesindeyim. Belki ondan fazladır bilemeyeceğim. TT kullanırken 110 ms ile oynuyordum. O yüzden çok sorgulamıyorum. :D

Kanka hangi şehirdesin bilmiyorum, ben ege bölgesindeyim. Belki ondan fazladır bilemeyeceğim. TT kullanırken 110 ms ile oynuyordum. O yüzden çok sorgulamıyorum. :D.

Ben bursada oturuyorum. LoL euw 52MS atıyom. Ama PUBG CS:GO 30 ile bağlanıyorum bana garip geldi. Sonuçta Türk Telekom.

Kısmen evet BTK dövüyor hiç merak ettiniz mi TT'nin fiyatları neden bu kadar yüksek ? İstese TT bu gün çok az bir maliyetle hepimize 100Mbps(Altyapınızın desteklediği kadar diyelim) internet verebilir.

Fakat BTK, TT Türkiye'de ki en büyük altyapıya sahip olduğu için yüksek fiyattan satmak zorunda bırakıyor. Mantıksız gibi gelsede çok mantıklı çünkü eğer TT bu kadar düşük fiyattan satsa karşısında rakip olmaz.
Parasını aldığı hizmeti bari verse inanıcaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı