Eski bir modem. Büyük ihtimal modemden kaynaklı bir problem yaşıyosun. Hat değerlerin nasıl?
Eski bir modem. Büyük ihtimal modemden kaynaklı bir problem yaşıyorsun. Hat değerlerin nasıl?
Hocam aynı modemden kullanıyorum modeme firmware güncellemesi getirmiş Zyxel onu yüklerseniz belki düzelebilir ama dikkatli olun yükleme yaparken modem kapanırsa yanabilir. Ben Wi-Fi konusunda bir problem yaşamıyorum 2 yan odada bile 35 mbit 27-28 çekiyor.![]()
Zyxel 3312-B10B Modem
Zyxel 3312-B10B Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam aynı modemden kullanıyorum modeme Firmware güncellemesi getirmiş ZyXEL onu yüklerseniz belki düzelebilir ama dikkatli olun yükleme yaparken modem kapanırsa yanabilir. Ben Wi-Fi konusunda bir problem yaşamıyorum 2 yan odada bile 35 Mbit 27-28 çekiyor.
Firmware dediğiniz modem arayüzünde yapılan yazılım güncellemesi mi ?Hocam aynı modemden kullanıyorum modeme firmware güncellemesi getirmiş Zyxel onu yüklerseniz belki düzelebilir ama dikkatli olun yükleme yaparken modem kapanırsa yanabilir. Ben Wi-Fi konusunda bir problem yaşamıyorum 2 yan odada bile 35 mbit 27-28 çekiyor.
Evet hocam Zyxel sitesinden modemi girince indirilebiliyor.Firmaware detaylarını nereden bulabilirim?
Firmware dediğiniz modem arayüzünde yapılan yazılım güncellemesi mi ?
Evet hocam ZyXEL sitesinden modemi girince indirilebiliyor.
![]()
VMG3312-B10B Türk Telekom 1.00(AAPP)D7
V.100 (AAPP.7)D0 Firmware yazılımı, Türk Telekom Kampanyalarında satılan ürünler için geçerli yazılımdır. Farklı model ürünlere yükleme yapmaya çalışmayınız. Yazılım güncelleme işlemini yapmak için...spdestek.zyxel.com.tr
Modem kapanmasın yeterli hocam. Bir de kablo ile bağlayıp yapın.YouTube'dan bakarak yapacağım herhangi bir sorun teşkil eder mi yanma falan dediniz de
Modem kapanmasın yeterli hocam. Bir de kablo ile bağlayıp yapın.
Hocam bence telefondan kullanıyorlarsa 20-30 mbit ile 50 mbitin farkını pek görmezler. Şahsen PC'ye geçmediğim sürece ping var mı yoksa download kaç alıyorum gibi şeyleri hissetmiyorum. Upload hızı SS'lere göre sabit iki türlü de. Ondan dolayı problem yaşamazsınız.Tamamdır sağ olun. Bu çok işe yaramazsa modem değişmeye gerek var mı? Ev halkı tek günlük kullanım yapıyor oyun falan yok. Ama 50 Mbps'yi 20 ile 30 arasında kullanıcaklar. 110 TL veriyoruz. Modem değişmeye gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.