Chupa Chups
Megapat
Daha fazla
Şu anda 16 Mbps ADSL internet paketi kullanıyorum. TTNet'i arayıp sorduğumda altyapınız VDSL / hipernet destekliyor, 77 Mbps'e kadar hız alabilirsiniz dediler. Ben de VDSL'e (35 Mbps) geçmek için modemimi değiştirdim.
Fakat modem arayüzünde hat değerlerine baktığımda durum biraz sıkıntılı gibi geldi. Bu yüzden henüz paketi yükselttirmedim. Alamayacağım bir hız için fazla para ödememek için.
Arayüzde hat değerleri bu şekilde:
Bu değerler tam olarak hattın desteklediği max hızı gösterir mi?
Bildiğim kadarıyla bu değerler hattın max 20 Mbps destekledigini gösteriyor. Yanlış mıyım?
Eğer doğruysa, VDSL'e geçiş yapınca hat değerlerinde iyileşme vs. olur mu? Olmazsa bu değerleri nasıl iyileştirebilirim veya TTNET'e iyileştirmeleri için ne diyebilirim? 35 Mbps'lik paketi tam randımanlı kullanmak istiyorum da.
Herkese yardımları için şimdiden teşekkürler.
Fakat modem arayüzünde hat değerlerine baktığımda durum biraz sıkıntılı gibi geldi. Bu yüzden henüz paketi yükselttirmedim. Alamayacağım bir hız için fazla para ödememek için.
Arayüzde hat değerleri bu şekilde:
Bu değerler tam olarak hattın desteklediği max hızı gösterir mi?
Bildiğim kadarıyla bu değerler hattın max 20 Mbps destekledigini gösteriyor. Yanlış mıyım?
Eğer doğruysa, VDSL'e geçiş yapınca hat değerlerinde iyileşme vs. olur mu? Olmazsa bu değerleri nasıl iyileştirebilirim veya TTNET'e iyileştirmeleri için ne diyebilirim? 35 Mbps'lik paketi tam randımanlı kullanmak istiyorum da.
Herkese yardımları için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: