naivuz Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #41 EkmekArasiHDD dedi: Yok bir şey olmaz. Zaten bunlarla uğraşan bir elektrikçinin portları bulmak için aleti olduğunu düşünüyorum ben. Karıştırmayacaktır. Sonra neden saha ekipleri kablolamayı müşteriye atıyor. Bunun gibiler yüzünden tabii. Genişletmek için tıkla... Yarım saat komşuların interneti kesiliversin. Onlar adına uğrsıp masraf edip hepimizin hattını yeniliyorum. Kızmazlar inşallah
EkmekArasiHDD dedi: Yok bir şey olmaz. Zaten bunlarla uğraşan bir elektrikçinin portları bulmak için aleti olduğunu düşünüyorum ben. Karıştırmayacaktır. Sonra neden saha ekipleri kablolamayı müşteriye atıyor. Bunun gibiler yüzünden tabii. Genişletmek için tıkla... Yarım saat komşuların interneti kesiliversin. Onlar adına uğrsıp masraf edip hepimizin hattını yeniliyorum. Kızmazlar inşallah
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 22 Haziran 2023 #42 naivuz dedi: Yarım saat komşuların interneti kesiliversin. Onlar adına uğrsıp masraf edip hepimizin hattını yeniliyorum. Kızmazlar inşallah Genişletmek için tıkla... Kısa süreli bir kesintiden bir şey olacağını sanmam. Sorarlarsa açıklamasını yaparsınız.
naivuz dedi: Yarım saat komşuların interneti kesiliversin. Onlar adına uğrsıp masraf edip hepimizin hattını yeniliyorum. Kızmazlar inşallah Genişletmek için tıkla... Kısa süreli bir kesintiden bir şey olacağını sanmam. Sorarlarsa açıklamasını yaparsınız.
naivuz Centipat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #43 EkmekArasiHDD dedi: Kısa süreli bir kesintiden bir şey olacağını sanmam. Sorarlarsa açıklamasını yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Benim kadar ugraşsalar ne güzel fiber cektirmistik simdiye kadar:')
EkmekArasiHDD dedi: Kısa süreli bir kesintiden bir şey olacağını sanmam. Sorarlarsa açıklamasını yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Benim kadar ugraşsalar ne güzel fiber cektirmistik simdiye kadar:')
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.404 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #44 @cumali_032 beğenmedim atma sebebin ne ?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #45 Burak5415 dedi: @cumali_032 beğenmedim atma sebebin ne ? Genişletmek için tıkla... Mesajınızı beğenmedim hocam bilmiyorum.
Burak5415 dedi: @cumali_032 beğenmedim atma sebebin ne ? Genişletmek için tıkla... Mesajınızı beğenmedim hocam bilmiyorum.