VDSL hat değerleri

VERBİDON

Megapat
Yer
Hatay Erzin
Arkadaşlar hayırlı Ramazanlar. 1 hafta önce eve TürkNet 35 Mbps paketini bağlattım. Şu anlık herhangi bir sorunum yok internet ile alakalı. Bu gün 10 TL daha vererek 50 Mbps paketine geçebileceğimi öğrendim. Alta modem değerlerimi ekleyeceğim sizce sıkıntısız bir şekilde 50 Mbps alabilir miyim?

Ek Açıklama 2020-05-07 210759.png

Bu resimde güncel olarak alabildiğim hız.

Ek Açıklama 2020-05-07 230326.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını 1 hafta önce test ettim.

1- TürkNet internet sitesinden 50 Mbps paketine geçtim 1 saat sürmedi geçmem.
2- Altyapım desteklemediği için 43'de kaldı 10TL 7 Mbps'lik artışa pahalı oldu benim için.
3- Tekrar TürkNet internet sitesine girdiğimde internet tarifelerinde 35 Mbps'lik paket kaybolmuş 16Mbps'lik paket vardı sadece
4- 16Mbps'lık pakete geçtim internetim kesildi 35Mbps 'lik paket 4-5 saat sonra TürkNet tarifelerime geldi 35'e gectim kullanmaya devam ediyorum.

16'dan 35'e tekrar geçiş 10 saati bulmuştur. Hepsini 1 gün içerisinde denedim kolay gelsin.Paketler aktif olunca modemi resetlemen lazım.

TT saha ekibinde çalışan bir akrabam var az önce ona mesaj attım. Tesisat numaram ile kontrol etti ve hattımın 76 Mbps'ye kadar sıkıntısız alabileceğini söyledi. Yani ben 50 Mbps pakete geçersem hat değerlerinde bir kötülenme olmaz demek mi oluyor bu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı