VDSL internet önerisi

Mahkumm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, GIBIRNet kullanıcısıyım ve ping sorunları yaşıyorum. Oynadığım tek oyun Pro Soccer Online milan sunucusuna bağlı oynuyorum ping 68-71-78 arası gidip geliyor, diğer oyuncular 54-51-48 ping almakta. Bunun internet ile alakası var mı?

İnternet servis sağlayıcı önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler.

Yaşadığın yeri sadece il/ilçe olarak belirtebilir misiniz hocam? Ben superonline kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum. Altyapı var mı yok mu bilmiyorum yaşadığın yeri söylersen tam bilgi verebilirim.

İkamet: Mersin Akdeniz
Ben sitelerden altyapı sorgulaması yaptım, altyapı gözükmüyor ama aldığım hız ektedi görseldedir.

Dosya Ekleri

• 2131.png
    2131.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
İkamet: Mersin, Akdeniz çilek mAh 136 cadde 42/1-A
Ben sitelerden altyapı sorgulaması yaptım, altyapı gözükmüyor ama aldığım hız ektedi görseldedir.
Eğer evinde Türk Telekom altyapısından farklı bir altyapı yoksa Millenicom veya Turknet ile denemeni öneririm. Eğer bunlarda da sorun olursa zaten altyapı kaynaklıdır ve Türk Telekom bunu düzeltmediği sürece yapabileceğin pek bir şey yok maalesef.

Eğer evinde Türk Telekom altyapısından farklı bir altyapı yoksa Millenicom veya TurkNet ile denemeni öneririm. Eğer bunlarda da sorun olursa zaten altyapı kaynaklıdır ve Türk Telekom bunu düzeltmediği sürece yapabileceğin pek bir şey yok maalesef.

Ben iş yerinde yaşıyorum, ofiste yaşıyorum.

Türknet veya Superonline önerebilirim bende. ek olarak da açık adres verme hocam :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı