VDSL İSS Önerisi

Millenicom kullanıyorum değerlerim: Not:35 Mbps Sınırsız Tarife
ZbAb.PNG

TürkNet veya Millenicom öneririm. NetSpeed'de paket kaybı sorunu var, Online oyun oynayan biri için son tercih NetSpeed olmalı.

Hangisini seçerseniz seçin, VDSL geçiş sonrası hat değerlerinizi atında bir bakalım, yorumlayalım hocam.

Ben geçtim NetSpeed'e herkesi kapsamayalım. Bölgeden bölgeye değiştiğini belirtseniz daha iyi olacak sanırım. Çünkü bende hiçbir problem yok 30 ping maximum 35 ping. Hiç bir paket kaybı da yaşamadım.

Superonline 24Mbps kullanıyorum

Eki Görüntüle 600840
Ne kadar ücret ödüyosun?
Türknet veya Millenicom öneririm. Netspeed'de paket kaybı sorunu var, online oyun oynayan biri için son tercih Netspeed olmalı.

Hangisini seçerseniz seçin, VDSL geçiş sonrası hat değerlerinizi atında bir bakalım, yorumlayalım hocam.
Mevcut kullandığım hat değerlerim böyle. SNR değeri sürekli değişiyor.

2.png

31513.png

Ne kadar ücret ödüyosun?

Mevcut kullandığım hat değerlerim böyle. SNR değeri sürekli değişiyor.

Eki Görüntüle 600853

Eki Görüntüle 600854
125 lira ödüyorum. Ama müşteri hizmetlerinden çok memnunum. Başka İSS lerde kullandım ama süperonline müşteri hizmetleri içlerinde en iyisi. Direkt ulaşabiliyorum sorun çıkarsa eğer hemen çözüyolar. Sonra tekrar arayıp memnunmusunuz diye soruyolar. Zaten 6 yıldır kullanıyorum bu süre içinde en fazla 2 kere hız düşüşü yaşadım onuda 5dk bile sürmeden hallettiler.

Anladım dostum. 22-23 Mbps değerler için o fiyatı maalesef veremem. @1982
Sen Türknet'e yönel. Türknette şöyle bir durum var telefonlarına bakmayı sevmiyolar. Online olarak yazışırsan işlerini hallederler. Türknetin genelmüdürlüğü ile benim ofis aynı binadaydı komşuyduk. eğer Türknete geçtikten sonra sorun yaşarsan müşteri hizmetlerini arayıp fırça çektiğinde özellikle işlerini yavaşlatırlar. Millet o sebepten işlerini yaptıramıyo. Online destekten yazışarak hallet işlerini. Buda benden sana tüyo olsun:)

Hocam TürkNet'in müşteri hizmetleri olayı çok kötü. Türk Telekom'da çalışan bir tanıdığım var. Tüm teknik arıza TT'ye yönlendiriliyormuş. Yani ona sorduğumda canlı desteği olmayan bir İSS'ye bulaşma dedi. Özellikle TürkNet'i hiç önermedi. Superonline tarifeli ve indirimli bir fiyat sunarsa, direkt geçerim. Şu an millenicom düşünüyorum. @1982

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı