VDSL Modem Önerisi Fiyat/Performans

halilcanaka

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
Arkadaşlar Turkcell Superonline HG552e modem kullanıyorum. Sürekli kopma ve ping problemim oluyor oyun oynarken. Turknet kullanıyorum. Birçok kez sorunu Turknete ilettim. En son çözüm olarak, sizin modeminiz ADSL bizim size sağladığımız kaynak VDSL dediler ve VDSL modem almam gerektiğini söylediler. İyi bir VDSL modem alsam sorunum çözülür mü? Önerilerinizi bekliyorum.

Sorunun modemden kaynalıp kaynaklanmadığını bilmiyoruz. Bu yüzden kimse buraya kesin olarak sorunun çözüleceğini yazamaz. Hat değerlerini atar mısın? Modem olarak Asus AC 51 veya Ac 750 alabilirsin. Alırsan güncellemeleri yapmayı unutma. Zaten ikiside aynı modem sadece adları değişik.

Hat değerlerine nasıl bakıldığını tarif edersen paylaşabilirim hocam. Hız testindeki genel değerler bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 3246219577175857-CLBUZHzO.png
    3246219577175857-CLBUZHzO.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 113
Hat değerlerine nasıl bakıldığını tarif edersen paylaşabilirim hocam. Hız testindeki genel değerler bu şekilde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videonuzun ikinci kısmındaki dns yeri bende yok maalesef bu yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• resim1.png
    resim1.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 103
Portla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Altyapın yetersiz. Buna rağmen son 23 saat kopma olmamış. Bina içi tesisatını yenileyebilirsin eğer tesisattan emin değilsen.

Bina içi tesisatımız eski. Aynı şekilde alt yapı da iyi değil. Mahalleye superonline'ın fiber interneti geldi. Ama dairemizde fiber yok. Bunun başvurusunu kişisel olarak mı yapıyoruz yoksa yöneticinin mi yapması gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı