VDSL Modem Önerisi

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Arkadaşlar şu an ZyXEL VMG3312-B10B bu modemi kullanmaktayım ama hiç memnun değilim. Kablosuz kulaklık aldım kulaklığı kullandığım zaman 144P video bile açamıyorum modem 5 GHz desteklemediği için. Ayrıca 2 oda ileride bile 1 diş anca çekiyor. Kısaca hiç memnun değilim yeni bir modem arıyorum biraz araştırma yaptım şu modemleri çoğu kişi önermiş:
Aralarında ki fark nedir veya önereceğiniz başka modemler var mıdır? Fiyat olarak bu linklerdeki fiyatı geçmesin.

Evet hocam. Ben Omni DSL olanı kullanıyorum.

Arkadaşlar şu an ZyXEL VMG3312-B10B bu modemi kullanmaktayım ama hiç memnun değilim. Kablosuz kulaklık aldım kulaklığı kullandığım zaman 144P video bile açamıyorum modem 5 GHz desteklemediği için. Ayrıca 2 oda ileride bile 1 diş anca çekiyor. Kısaca hiç memnun değilim yeni bir modem arıyorum biraz araştırma yaptım şu modemleri çoğu kişi önermiş:
Aralarında ki fark nedir veya önereceğiniz başka modemler var mıdır? Fiyat olarak bu linklerdeki fiyatı geçmesin.
Keenetic Extra DSL mükemmel bir cihaz. Başka hiçbir cihazı düşünmeyin. Keenetic favorimdir.

Büyük ihtimalle modemi alacağım. Peki kurulumu için ne yapmam lazım. Kablolarını takıp çalıştırdıktan sonra herhangi bir ayar yapmam lazım mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı