VDSL Modem Önerisi

ozturkfaruk

Kilopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Netspeed 75’lik tarifesini kullanıyorum. Modemim TT’nin zamanında verdiği ZyXEL modem. Kabloluda çok sıkıntı yaşamıyorum ancak kablosuzda hiç çekmiyor nerdeyse hız testinde 1-2 Mbps çıkıyor. Sizden ricam çekim gücü ve menzili kuvvetli olan 300 TL’yi geçmeyecek bir modem önermeniz. Kaliteli olması ve özellikle kablosuzunun iyi olması benim için çok önemli.

"Ürün elime 5 gün içinde ulaştı. Sinyal gücü şu an için güzel duruyor. Eski modem ile 5-10m uzaklıktaki televizyon üzerinde youtube'da wifi üzerinden video izlemeye çalışınca donmalar yaşanırken DSL-AC51 ile yaptığım denemelerde herhangi bir takılma olmadı; bir dizüstü bilgisayar, telefon ve televizyon üzerinde aynı anda 1080p videolar açıktı. Mevcut internet hattım 16mpbs desteklemesine rağmen 12mbps+ şeklinde çoklu kullanımda verimli bir şekilde çalışıyor. Yeni modem arayışı içinde olanlar için güzel bir ürün."

Fiyatına göre çok iyi bir modem. Technopat incelemesi mevcut. Hala kullandığım bir modem ve memnunum. Yorum bana aittir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı