VDSL modem önerisi

Bitflex

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2016
Mesajlar
1.759
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar uzun süredir kullandığım ZyXEL VMG3312-B10A modemim artık miladını doldurdu reset falan atmaya başladı sürekli net gidiyor ve Wi-Fi üst katta 1 diş falan çekiyor artık bunun yerine VDSL modem istiyorum bunu TTNET vermişti yıllar evvel. Çekim kalitesi yüksek olması ilk tercihim çünkü birader üst katta verem oluyor artık :) birkaç model baktım ama kimisi iyi çekiyor diyor aynı ürüne bir diğeri yan odada 1 diş çekiyor diyor. Kendi kişisel kullanıcı deneyimi şeklinde ilerlemek istedim forum kullanıcı arkadaşlar özellikle dublex ev kullanıcıları bir fikir verirse çok memnun olurum. Baktığım modeller şunlar ekstra önerilerede açığım.

.
.
.
.
.
 
keenetic çok fazla öneriliyor bu aralar ben olsam onu tercih ederdim aynı zamanda fiber destekli olması ileriye dönük olması açısından iyi bir özellik bence.
 
Keenetic çok fazla öneriliyor bu aralar ben olsam onu tercih ederdim aynı zamanda fiber destekli olması ileriye dönük olması açısından iyi bir özellik bence.

Benim de dikkatimi çekti yazılımı falan çok iyi diyorlar ancak işte çekim gücü benim için ilk sıra şu sıralar 10 MB az çeksin iyi çeksin kafasındayım :)
 
Hocam bende arkadaşlara katılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı