VDSL Modemde DSL Işığının Rengi Farklı Olması

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
Dün ADSL internet altyapısından VDSL'e geçtim. TTnet kullanıyorum. Modemim desteklemiyordu ve yeni modem de verdiler ücret karşılığında. Arkadaşımda da aynı modem var fakat onun DSL ışığı yeşil yanarken benimki turuncu yanıyor. Bu farkın sebebi nedir acaba?

WPS doğru biliyorsam, konum özelliği. Google gibi arama motorları, ve hani şu ipten adres bulma felan bu özellik sayesinde gösteriliyor. WPS kapatırsan dışardan birisi konumunu öğrenemez. GPS gibi düşün.
Ne konumu ? Bilmeden konuşmayınız. Önce araştırın öğrenin sonra gelip yazınız. Konum ile uzaktan yakından alakası yok.
WPS'i kapattım modem ara yüzünden fakat DSL ışığı hala turuncu renk yanmakta.
Pardon yanlışım var. Wps’de Dsl ışığı turuncuya dönmez İnternet ışığı yada Wifi ışığı turuncu yanar. Modemlerde böyle farklar var. Fakat sizin sorun farklı bir durum. Siz en iyisi modemin müşteri hizmetlerini arayıp bilgi edinin. Yada en basiti bir araştırın derim bilgi bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı