VDSL TurkNet 100Mbps ile ortalama kaç ping alınır?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Şu an kendim 20Mbps Superbox kullanıyorum ve ping değerlerim bayağı yüksek. Hele ani fırlamalar. Bu interneti almayı düşünüyorum. Kullananlar ve bilenler söylerse memnun olurum. Valorant CS falan onlarda kaç ping alırım? Ortalama olarak söylersiniz. Altyapımız: VDSL destekliyor.

dsadas.PNG

Şu an kendim 20Mbps Superbox kullanıyorum ve ping değerlerim bayağı yüksek. Hele ani fırlamalar. Bu interneti almayı düşünüyorum. Kullananlar ve bilenler söylerse memnun olurum. Valorant CS falan onlarda kaç ping alırım? Ortalama olarak söylersiniz. Altyapımız: VDSL destekliyor.

Eki Görüntüle 1102445

TurkNet'in genel sorunu yurt dışı sunucularında yüksek ping olması. Yurt içinde ping değerleri gayet iyi tabii ki oturduğunuz konuma ve altyapınıza göre değişebilir.

35 mbps hız alıyorum ve Ankara'da oturuyorum. Valorant'ta İstanbul sunucusunda pingim 15-22 arası.
CS'de 60 civarı diye hatırlıyorum.

Eğer Avrupa'ya yakınsanız bir de çok çok iyi ping değerleriniz olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı