VDSL vs Fiber

Yer
İzmir
Arkadaşlar Superonlinedan Netspeed'e geçeceğim. Şu an 250 GB akıllı kota 100Mbps hız fiber 75 TL. Speednete geçicem 75mbps hız sınırsız 76 TL VDSL, 50Mbps hız sınırsız internet Fiber. Sizce hangisine geçilmeli? oyun ve yüksek kalitede video + yayıncılık için kullanıcam.

Son düzenleme:
Onları yazmayı unutmuşum genellikle oyun ve yüksek kalitede video + yayıncılık maalesef şuan ki internetimle kotalı olduğu için bunlar biraz zor oluyor. Altyapı olduğuna eminim İzmirin merkezinde oturuyorum ünlü bir yer.

Elbette fiberi seçin. Yayıncılık yapıyorsanız şart.

SOL, Turkcell Superonline kısaltması anlamına geliyor.

VDSL'de bir fiber kurulumdur fakat saha dolabı ile ev arası bakır kablo ile veri akışı sağlandığı için yayın yaparken online oyunlarda pinge neden olabilir. FTTC diye geçer, farklı kaynaklardan bilgi edinebilirsiniz.

Arkadaşlar Superonlinedan Netspeed'e geçeceğim. Şu an 250 GB akıllı kota 100Mbps hız fiber 75 TL. Speednete geçicem 75mbps hız sınırsız 76 TL VDSL, 50Mbps hız sınırsız internet Fiber. Sizce hangisine geçilmeli? oyun ve yüksek kalitede video + yayıncılık için kullanıcam.

Kendim VDSL kullanıyorum Türk Telekom 50 Mbps / 4 Mbps Upload yayın yapıyorum ayrıca 1080p60 fps 3000 bitrate veriyorum oyunlarda hiç bir şekilde sorun yaşamıyorum. Lag Ping Packet Loss vs hiç biri söz konusu olmuyor.

@witicieen mesela Zeytinburnu'nda bulunan kablolar 30-40 yıllık bunlar ile aynı mesafeden yayın yapmaya kalksanız her noktası ekli ve paslı olduğu için büyük ihtimal paket kaybı yaşarsınız.

Bu nedenle her insan sizin gibi şanslı değil, şey evinizde kiralık oda var mı ? Benim burada altyapı rezalette 😗

@witicieen mesela Zeytinburnu'nda bulunan kablolar 30-40 yıllık bunlar ile aynı mesafeden yayın yapmaya kalksanız her noktası ekli ve paslı olduğu için büyük ihtimal paket kaybı yaşarsınız.

Bu nedenle her insan sizin gibi şanslı değil, şey evinizde kiralık oda var mı ? Benim burada altyapı rezalette 😗

Oturduğum bina 1981 yılında inşaa edilen apartman :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı