Hangi değerler modemde yazan pek bilgim yok ondan soruyorum resimde yazan hat kayıp degerinin adi nedir ve çözümü var miMerhaba, hat zayıflama değeriniz yüksek olduğu için hız kaybı yaşıyorsunuz
Hangi değerler modemde yazan pek bilgim yok ondan soruyorum resimde yazan hat kayıp degerinin adi nedir ve çözümü var miMerhaba, hat zayıflama değeriniz yüksek olduğu için hız kaybı yaşıyorsunuz
Türk Telekomu arayıp port değiştirmesini söyleyebilirsiniz,bazen binaya döşenen kablolardan da kaynaklıdırHangi değerler modemde yazan pek bilgim yok ondan soruyorum resimde yazan hat kayıp degerinin adi nedir ve çözümü var mi
Türk Telekom'u arayıp port değiştirmesini söyleyebilirsiniz, bazen binaya döşenen kablolardan da kaynaklıdır.
Çözümü var mı dediniz çözümü söylüyorumŞu an için hattım da kopma vs yok 75 megabit paket 74ü görüyorum daha ne olsun 10 megabitten 75e çıktık bu bizi bayağı idare eder 10 yıldır ADSL kullaniyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.