VDSL2 İnternet Aşırı Yavaş

Mustafa Yurtalan

Hectopat
Yer
İstanbul Maltepe
Daha fazla  
Şu an evde tekim. 24 Mbps internetim 2 Mb hız alıyor. Modem sitesinde 24 gösteriyor.

1605701443038.png

Hat değerleri burada. Müşteri hizmetleri sorun bizden kaynaklı değil, sizin probleminiz dedi. Yapılabilecek her şeyi yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkan sonucu paylaş. Hat değerleri normal hatta baya sağlam. Tarifeyi 35/50 arası bile değiştirebilirsiniz.
Aynı siteden hız testini yaptım yaklaşık 99999kere aynı sonucu verdi şu an dışardayım yapamam.
Asus'tan yaşmayın modemde.

Hocam IP kapatmayı da unutmayın SS alacaksanız.
Hiç modem bilmiyorum bu zamana kadar Turk telekom getirdi müsat seniz önerebilirmisiniz.

Aynı siteden hız testini yaptım yaklaşık 99999kere aynı sonucu verdi şu an dışardayım yapamam.
Yapıp yapmadığını değil sonucu paylşamanı istiyoruz soruyu doğru düzgün okuyup anlayın. Modemin yanına gelince yaparsın.

Filtreleri ellemeden kaç MBPS istediğinize göre satın alın. Ama 300'den fazla almanız LAN özelliği veya fiber router olarak kullanımak dışında bir işinize yaramayacaktır :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı