VDSL2 modem hat değerleri

Pubgrlx01

Picopat
Daha fazla  
ADSL2'den VDSL'e geçiş yaptım. Altyapım 60 Mbps'ye kadar desteklendiği söylendi, en fazla ne kadar alırım ve hat değerleri nasıl kablolarda sıkıntı var mı oksitlenme falan?

Dosya Ekleri

• s.png
    s.png
    30 KB · Görüntüleme: 95
Hat değerleriniz mükemmel. 100 Mbps bile alabilirsiniz aslında.

Hocam selam,

Bende zamanında TT'den çok çektim. Şu anda hizmet sağlayıcımdan da çok memnunum. Bir çok tanıdığım arkadaşı bu sağlayıcıya geçirerek birkaç aylık ücretsiz kullanım dahi sağladım. Hepsi de Allah'a şükür memnunlar. Hat değerleri okumada kötüyüm fakat altyapına göre uygun şeyleri söyleyebilirim. İstersen Discord üzerinden iletişime geçelim. Biraz laflayalım, yardımcı olmak isterim. Ne dersin?

Hocam selam,

Bende zamanında TT'den çok çektim. Şu anda hizmet sağlayıcımdan da çok memnunum. Bir çok tanıdığım arkadaşı bu sağlayıcıya geçirerek birkaç aylık ücretsiz kullanım dahi sağladım. Hepsi de Allah'a şükür memnunlar. Hat değerleri okumada kötüyüm fakat altyapına göre uygun şeyleri söyleyebilirim. İstersen Discord üzerinden iletişime geçelim. Biraz laflayalım, yardımcı olmak isterim. Ne dersdis

Discord'um yok kardeşim maalesef ama Türk Telekom'un hizmeti iyi şansa bağlı biraz pahalı ama

60 Mbps kaçmetrede gelir daha yeni geldi saha dolabını nere koyduklarını bilmiyorum.

Neresi mükemmel. Hat zayıflaması çok fazla. Şuan zaten hızı olabilecek en iyi değerlerde. İç tesisat değişmediği sürece daha üstüne çıkamaz. İç tesisat degiştikten sonra da maksimum alabileceği değerler belli olur. 100 alması imkansız şu durumda yanlış bilgilendirme yapmayın.

Discord'um yok kardeşim maalesef ama Türk Telekom'un hizmeti iyi şansa bağlı biraz pahalı ama.

60 Mbps kaçmetrede gelir daha yeni geldi saha dolabını nere koyduklarını bilmiyorum.

Taahhüt muhabbeti falanda olamadığı için birçok kişiye yaptığım teklifi sana da yaptım. Canın nasıl isterse kardeşim sıkıntı yok.

1 km uzaklığı geçmediği taktirde 60 mbps interneti cat6 kablo ile rahatlıkla alabilirsin.

ADSL2'den VDSL'e geçiş yaptım. Altyapım 60 Mbps'ye kadar desteklendiği söylendi, en fazla ne kadar alırım ve hat değerleri nasıl kablolarda sıkıntı var mı oksitlenme falan?
Oksitlenme olduğunu anlayamayız ama hat değerleriniz ile alacağınız değer 40 mbps olabilir. Snr margin değerleriniz hız arttıkça düşer bu yüzden sağlıklı olmaz.

Neresi mükemmel. Hat zayıflaması çok fazla. Şu an zaten hızı olabilecek en iyi değerlerde. İç tesisat değişmediği sürece daha üstüne çıkamaz. İç tesisat degiştikten sonra da maksimum alabileceği değerler belli olur. 100 alması imkansız şu durumda yanlış bilgilendirme yapmayın.

İç tesisat dediğiniz daireme gelen kablomu yoksa internet reglet kutusunu mu değiştirmem lazım?

Kabloyu daha yeni çektim. Biyerde ek yaptım oradan olabilirimi.
Oksitlenme olduğunu anlayamayız ama hat değerleriniz ile alacağınız değer 40 Mbps olabilir. SNR margin değerleriniz hız arttıkça düşer bu yüzden sağlıklı olmaz.

60 Mbps'ye kadar olarak bilgi aldım 35 bağlattıgım için MaX40 gözüküyor olabilir mi?

Neresi mükemmel. Hat zayıflaması çok fazla. Şuan zaten hızı olabilecek en iyi değerlerde. İç tesisat değişmediği sürece daha üstüne çıkamaz. İç tesisat degiştikten sonra da maksimum alabileceği değerler belli olur. 100 alması imkansız şu durumda yanlış bilgilendirme yapmayın.
Hocam ben SNR Margin yerine Hat Zayıflamasına bakmışım. :D Hat Zayıflaması yüksek. Stabil bir bağlantı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı