VDSL'de Maksimum Hızım 16Mbps

aybrk23

Hectopat
Yaklaşık 2 gün önce internetim kesildi. Ben de modemi kapatıp açtım. Ondan sonra 24Mbps download, 6Mbps upload aldığım hızım 16Mbps download 700kbps upload a düştü. 2 gündür sürekli internet kopmaları yaşıyorum. İnternet gittiği gün komşumuz yeni internet bağlatıyordu. Onunla bir ilgisi olabilir mi? Servis sağlayıcım D-Smart.
Modem değerlerim de şu şekilde:

se.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut hız 16 mbps Maks hız 13 mbps gözüküyor arayıp arıza kaydı açtırınız.

Aradım ve iyileştirme çalıştırmasının olduğunu, yarın tekrar aramamı söylediler. Ben bu sıkıntı yaşanmadan önceki gün modemi başka odaya taşımıştım. Ondan olmuş olabilir mi?
An itibariyle internet tekrar gidip geldi. Hızım 9Mbps'ye kadar düştü.
sad.PNG

Yaklaşık 2 gün önce internetim kesildi. Ben de modemi kapatıp açtım. Ondan sonra 24Mbps download, 6Mbps upload aldığım hızım 16Mbps download 700kbps upload a düştü. 2 gündür sürekli internet kopmaları yaşıyorum. İnternet gittiği gün komşumuz yeni internet bağlatıyordu. Onunla bir ilgisi olabilir mi? Servis sağlayıcım D-Smart.
Modem değerlerim de şu şekilde:

Eki Görüntüle 569146
Arkadaşlar modemi eski yerine takınca sorunum çözüldü. Diğer odanın hat girişinde sıkıntı varmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı