VDSL'den fibere geçiş süreci nasıl işliyor?

beymutti

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar herkese merhaba, 79 Mbps VDSL altyapım vardı fiber talep ettim ve onaylandı ve kablo işlemleri başlayacak dendi. Süre bilgisi vermiyoruz dediler. Sizce tahmini ne kadar beklerim? :D ADSL'de ki arkadaşlar bana sövmesin öylesine talep ettim fiber geliyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende talep etmek istiyorum. TurkNet kullanıyorum 35-40 Mbps arası çekiyor fiber 70-100M ötede nasıl başvuru yapabilirim.

Dostlar herkese merhaba, 79 Mbps VDSL altyapım vardı fiber talep ettim ve onaylandı ve kablo işlemleri başlayacak dendi. Süre bilgisi vermiyoruz dediler. Sizce tahmini ne kadar beklerim? :D ADSL'de ki arkadaşlar bana sövmesin öylesine talep ettim fiber geliyor :D
Direkt onayladılar mı imza falan toplamadın mı?

Benim tek endişem kablo döşemek için binada delme yapmaları, kapıların yanında binanın bütün kablolarının geçtiği boşluklar var oradan yaparlarsa bir sıkıntı olmaz herhalde.
Ben başka bir forumdan bir arkadaş için bir video çekmiştim. Videoda saha dolabından odama kadar her şeyi detaylıca anlattım. Siz iç tesisatı görmek için sekizinci dakikadan itibaren izleseniz yeterli. Kendi binanızın durumuna göre kafanızda bir plan oluşturursunuz.

Ben başka bir forumdan bir arkadaş için bir video çekmiştim. Videoda saha dolabından odama kadar her şeyi detaylıca anlattım. Siz iç tesisatı görmek için sekizinci dakikadan itibaren izleseniz yeterli. Kendi binanızın durumuna göre kafanızda bir plan oluşturursunuz.

İnternetten baktım saha dolabına 392m uzaktayım siz acaba kaç m uzaktaydınız.
Screenshot_20220919_140843.jpg

İnternetten baktım saha dolabına 392m uzaktayım siz acaba kaç m uzaktaydınız.Eki Görüntüle 1521975
Benim uzaklığım 253 metreydi de bu VDSL saha dolabına olan uzaklığı gösteriyor. Bunun önemi yok yani. Bizim buralarda OFSD de olduğu için fiber hattım muhtemelen ona bağlı. Yani fiber çekilmesi için saha dolabının uzaklığının bir anlamı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı