Ve karşınızda "Technopat Kimlik Sorgulama" programı

Ben neden yokum

Ben yokum üzüldüm.
2013...
2012-13 zamanlarında yazılmış bir program, geleceği göremediğimiz için maalesef seni ekleyemedik. Mazur gör bizleri
Off... 2013 yılında insanlar ne eğlenceliydi. Şimdi herkes değişti. 2015 yılı ve sonrasında yani.
O zamanlar kullandığın bir hesap var mıydı Erdem?
Yaparsak, sunucu bazlı çalışan bir sistem yaparız artık Ekleme yaparken veritabanına giriş yaparım.
Darılmaca gücenmece yok Tekrar canlandıracak olursam daha düzgün bir program yaparız, yeni kayıt eklemesi zahmetsiz olur. Eskiden bir program vardı hani, kayıplar bulunuyordu. Kapı açılıp birinin çıkması bekleniyordu, arkada acıklı bir müzik O programı ve sunucusunu hatırlayamadım bir türlü.

Buldum, tamamdır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aman beni ekleme abi
Ne yazacağını tahmin edebiliyorum...
Hani monitör falan
Monitör mevzusu yüzünden baya dalgaya aldım seni farkındayım Program canlanırsa emin ol yazacağım monitör vakasını.

Son düzenleme:
Ah o eski, güzel günler...

Yeni mesajların arasında konunun başlığını görmek bile beni eskilere götürdü diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…