Ve karşınızda "Technopat Kimlik Sorgulama" programı

Aaa, darıldım ama :)

Screenshot_3.png

Evet arkadaşlar programın bir sonraki tamamlanmış versiyonu hazır :D
Forumdaki +500 mesaja sahip kişileri sorgulatabilirsiniz, birazcık esprili olmaya çalıştım.
500+ olmasının sebebi az çok bilgi sahibi olmam gerektiğidir. 500'ün altında olup da sistemde kayıtlı olanlar da var.
Bazı kullanıcılarda resim, bazılarında video'lar da mevcut.

Harfi harfiyen doğru yazmalısınız bilgilere ulaşabilmek için, büyük küçük harf ve boşluklara dikkat etmelisiniz.
Kullanıcı adını girmediğinizde veya sistemde olmayan bir kullanıcı adını girdiğinizde sistem uyarı verecektir.

İnşallah beğenirsiniz arkadaşlar :D Millet birbirini tanısın dedim :D

Ana ekrandan bir fotoğraf :

AfYA8fn.jpg

Güncellenmiş hali V2.0 : https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=Y2EHrt3nVEO6zuQDeWTtUUGEgNu/Ku3hTUx8CGKjwY8=
Arka planı değişmiş hali : Technopat Kimlik Sorgulama V2.0.exe
Ben neden yokum :(

Ben yokum üzüldüm.
2013...
2012-13 zamanlarında yazılmış bir program, geleceği göremediğimiz için maalesef seni ekleyemedik. Mazur gör bizleri :)
Off... 2013 yılında insanlar ne eğlenceliydi. Şimdi herkes değişti. 2015 yılı ve sonrasında yani.
O zamanlar kullandığın bir hesap var mıydı Erdem?
Yaparsak, sunucu bazlı çalışan bir sistem yaparız artık :) Ekleme yaparken veritabanına giriş yaparım.
Darılmaca gücenmece yok :) Tekrar canlandıracak olursam daha düzgün bir program yaparız, yeni kayıt eklemesi zahmetsiz olur. Eskiden bir program vardı hani, kayıplar bulunuyordu. Kapı açılıp birinin çıkması bekleniyordu, arkada acıklı bir müzik :) O programı ve sunucusunu hatırlayamadım bir türlü.

Buldum, tamamdır :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aman beni ekleme abi :)
Ne yazacağını tahmin edebiliyorum...
Hani monitör falan ;)
Monitör mevzusu yüzünden baya dalgaya aldım seni farkındayım :) Program canlanırsa emin ol yazacağım monitör vakasını.

Son düzenleme:
Bana ne yazdın, ya da bir şey yazdın mi zalım? Elim kırık PC kullanamıyorum telefonda da dosya açılmıyor biri hayrına ben ile ilgili yapmışsa ekran görüntüsü atsin.😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı