Ve karşınızda "Technopat Kimlik Sorgulama" programı

Bana ne yazdın, ya da bir şey yazdın mi zalım? Elim kırık PC kullanamıyorum telefonda da dosya açılmıyor biri hayrına ben ile ilgili yapmışsa ekran görüntüsü atsin 😊
Çok geçmiş olsun, şimdi duyuyorum. Program veritabanlı, sunucu bazlı sisteme geçerse mutlaka eklenir ismin :) 3 senede 25.000 mesaj yazmışsın, kolun bu yüzden kırılmış olabilir bir ihtimal :)
Ah o eski, güzel günler...

Yeni mesajların arasında konunun başlığını görmek bile beni eskilere götürdü diyebilirim.
Seni de eklemişiz zamanında :) O zamanlar çok bilgi olmadığı için genel şeyler yazmışım hakkında.

Ben de 2. kattan atlayınca çatlatmıştım bileği :) Alçıdan ilk çıktığı vakitler halen daha iyileşmemiş gibi - hiç iyileşmeyecekmiş gibi hissedersin. Ancak biraz biraz hareket ettirdikçe eski formuna kavuşur genelde. Bilmiyorum daha önceden kırıp da tecrübe ettiğin olmuş muydu :) Geçmiş olsun tekrardan, tez vakitte iyileşir inşallah.

@BilgisayarKurdu Tekrardan sağol. Bugün doktora gittim kırık iyileşmiş dedi yarin alçıdan çıkaracaklar dediğin gibi ama hala ağrıyor. Küçükken bir ara daha elimi kırmıştım ama o zaman alçıya almadılar farkli bir yöntemle tedavi ettiler, belki kırıkçilari duymuşsundur alçı yerine kırılan elin etrafina tahtalar birakarak tedavi ediyorlar.

Aslında güncel versiyonu çıksa çok güzel olur. Yeni programlarını bekliyoruz :D
Şu sıralar müsait değilim ancak önümüzdeki aylar düşünüyorum arkadaşlar merak etmeyin :)
Bir web sayfasına bile taşınabilir belki, içerisinde Technopat ile alakalı oyunlar olabilir, skorlar eklenebilir; gibi gibi..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı