Veepn Chrome güvenli mi?

mhmt_6

Decapat
Daha fazla  
Veepn Chrome eklentisi kullanıyorum. Birçok kişi ZenMate önermiş ama aşırı ağır ve sanırsam ücretli.
Hız olarak iyi ve ücretsiz bir VPN sizce durumu nedir?

Ayrıca Microsoft Edge kendi ücretsiz VPN çıkarmış ancak hesap istiyor onun güvenliği hakkında ne düşünürsünüz?

Ücretsiz VPN'lerin hiçbiri güvenli değil, gene de öyle bilgisayarına aman aman virusler falan sokmaz. Ben de şimdilik Veepn kullanıyorum, yakında Proton'a geçmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz.

Veepn Chrome eklentisi kullanıyorum. Birçok kişi ZenMate önermiş ama aşırı ağır ve sanırsam ücretli.
Hız olarak iyi ve ücretsiz bir VPN sizce durumu nedir?

Ayrıca Microsoft Edge kendi ücretsiz VPN çıkarmış ancak hesap istiyor onun güvenliği hakkında ne düşünürsünüz?
Veepn ile Google'da bir arama yaptığımda "Bu Proxy sunucusu bir DDoS saldırısında kullanıldığı için doğrulama gerektirir" tarzı bir uyarı vermişti. Onun yerine Proton VPN kullanabilirsiniz. Açık kaynak ve İsviçreli güvenilir bir şirket tarafından geliştiriliyor.

Veepn ile Google'da bir arama yaptığımda "Bu Proxy sunucusu bir DDoS saldırısında kullanıldığı için doğrulama gerektirir" tarzı bir uyarı vermişti. Onun yerine Proton VPN kullanabilirsiniz. Açık kaynak ve İsviçreli güvenilir bir şirket tarafından geliştiriliyor.
Ücretsiz mi hocam?
Chrome eklentisi olarak kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı