Vefat eden kardeşimi nasıl unutabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapabileceğin şey onu hatırlatan şeyleri hayatından kaldırman, resim, ona ait eşyalar gibi şeyleri. Daha sonra kendine bir meşgale bulabilirsin. Online FPS oyunları, Kitap okumak, Resim Yapmak, Satranç Oynamak gibi. Bu gibi aktiviteler onu hatırlamamanı sağlayacaktır.
 
Yapabileceğin şey onu hatırlatan şeyleri hayatından kaldırman, resim, ona ait eşyalar gibi şeyleri. Daha sonra kendine bir meşgale bulabilirsin. Online FPS oyunları, kitap okumak, resim yapmak, satranç oynamak gibi. Bu gibi aktiviteler onu hatırlamamanı sağlayacaktır.

Oyun oynamaktan başka hiçbir şey yapmak istemiyorum ve ailem kalk bilgisayardan diye çok darlıyor beni kitap okumakta sıkıcı geliyor bilmiyorum ne olacak.
 
Oyun oynamaktan başka hiçbir şey yapmak istemiyorum ve ailem kalk bilgisayardan diye çok darlıyor beni kitap okumakta sıkıcı geliyor bilmiyorum ne olacak.

Satranç, Dama, Resim, müzik gibi şeylere başlayabilirsiniz. Film, Dizi, Anime vs izleyebilirsiniz. Çizgiroman, Roman, Manga, Görsel Roman gibi şeylere bakabilirsiniz.
 
Satranç, dama, resim, müzik gibi şeylere başlayabilirsiniz. Film, dizi, anime vs izleyebilirsiniz. Çizgiroman, roman, manga, görsel roman gibi şeylere bakabilirsiniz.

Hocam maalesef denemediğim şey kalmadı galiba zaman böyle devam edecek.
 
Herkese merhaba, benim 8 ay önce kardeşim öldü ve onsuz zaman geçmiyor. O varken ona kötü davranıyordum, o bana sataşıyordu, ben ona vuramıyordum, en sonunda öldü. Çok pişmanım, onu nasıl unutabilirim? 7 yaşında kalp hastası okulda merdivenlerden düştü yıkamaya kadar girdim, travma oluştu ben de bunları yazarken bile ağlıyorum. Ailem de çok ağlıyor ama ben onlara belli etmek istemiyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Sizce onlara üzüntümü belli etmeli miyim?
Allah rahmet eylesin hocam mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabır versin ailenize ve size.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı