Vefat eden kişinin iPhone'u nasıl açılır?

Senin gibi kişiler diye küçümsüyorsun da git ben bruteforce ile her şeyi yapabiliyorum diye birilerine söyle sana iki lobuyla nasıl gülüyor :d

Türkler makarna yiye yiye kendini allah sanmaya başlamış yine.

Bence hiç izaha çalışmayın kendinizi yıpratırsınız.
 
Bence hiç izaha çalışmayın kendinizi yıpratırsınız.
Haklısınız. Bazen sinirleniyorum yoksa bu kadar agresif tepki vermezdim.

Düzenleyeyim, alınanlar olabilir.
Ban yememek için sen de düzenleyebilirsin, forum kurallarında benim yazım hatamdan sen de ban yiyebiliyorsun, en azından büyük harfle değiştirebilirsin.
 
Senin gibi kişiler diye küçümsüyorsun da git ben bruteforce ile her şeyi yapabiliyorum diye birilerine söyle sana iki lobuyla nasıl gülüyor :d

Türkler makarna yiye yiye kendini Allah sanmaya başlamış yine.


1-) senin gibi kişiler diyerek küçümseme yapmıyorum. Sadece senin gibi kişilerin böyle şeylerin imkansız olduğunu sandıklarını söylüyorum.
2-) brute Force ile her şeyi yapabiliyorum demedim? O cümleyi alıntı yap?
3-) "türkler makarna yiye yiye kendini Allah sanmaya başlamış yine." demişsin. Ben Türk'üm ve makarna yemiyorum çoğunlukla daha dengeli besleniyorum ve kendimi Allah zannetmiyorum. Türk topluluğu kendini Allah olarak sanıyor demen başlı başına cahilice ve saçmalık dolu bir cümle. Acilen bir Psikiyatr'e görünmeni tavsiye ederim.
4-) sadece 1 kaynaktan soruları araştırıp buraya link atmayı bırakmalısın. Çünkü attığın tek kaynak güvenilir olmayabilir. Tek kaynakta doğru bilgide sunulmayabilir. Bilmemen sorun değil öğrenmemen sorun sana tavsiyem araştırma yapmayı öğrenmendir.
5-) senin gibi cahil kişileri bu foruma nasıl almışlar anlam veremiyorum.
 
@o1Poseidon söylediklerini sıralayalım.

1. Senin gibi kişiler derken beni tanımıyorsun, bildiğin toollar kurulu Linux distroları ama ise yaraması için bir rehber vermemişsin ve adama işe yarar diyorsun. Yani bilgisayar ile açılır aslında yazıp gitmekle aynı şey, ezbercilik.

2. Adama brute force yap demişsin, haberlerde koskoca FBI yardım istiyor deniyor ve adam evde dünyanın en ilkel metodu ile çözecek yani? Güzelmiş. Pırıl pırıl. Haberler yalan diyorsan bir video atarsan iyi olur.

3. Sağlık alanında uzmanlığın yok, sinirlenen birinin tepkisine öneri verebilecek yetkinliğin de yok. Yetkinliğin olmadığını tahmin etmek zor değil.

4. Senin için testler yapıp makale yazıp atacak değilim, sen kendini buna değer görüyor olabilirsin ama herkes annen, baban değil.

5. Linux indirdim her şeyi yaparım kafasında birinin bu forumda olması asıl saçmalık. Resmi prosedür ve sıfır sorun, garanti sonuç ile çözmek varken abuk subuk bir yerinden çözüm öneriyorsun. Sence kime internet yasaklanmalı?
 
@o1Poseidon söylediklerini sıralayalım.

1. senin gibi kişiler derken beni tanımıyorsun, bildiğin toollar kurulu Linux distroları ama ise yaraması için bir rehber vermemişsin ve adama işe yarar diyorsun. Yani bilgisayar ile açılır aslında yazıp gitmekle aynı şey, ezbercilik.

2. adama brute Force yap demişsin, haberlerde koskoca FBI yardım istiyor deniyor ve adam evde dünyanın en ilkel metodu ile çözecek yani? Güzelmiş. Pırıl pırıl. Haberler yalan diyorsan bir video atarsan iyi olur.

3. sağlık alanında uzmanlığın yok, sinirlenen birinin tepkisine öneri verebilecek yetkinliğin de yok. Yetkinliğin olmadığını tahmin etmek zor değil.

4. senin için testler yapıp makale yazıp atacak değilim, sen kendini buna değer görüyor olabilirsin ama herkes annen, baban değil.

5. Linux indirdim her şeyi yaparım kafasında birinin bu forumda olması asıl saçmalık. Resmi prosedür ve sıfır sorun, garanti sonuç ile çözmek varken abuk subuk bir yerinden çözüm öneriyorsun. Sence kime internet yasaklanmalı?

1-) seni tanıdığımı söylemedim fikirlerinin aynı olduğunun üstüne vurgu yaptım fakat ufacık vurguyu bile anlayamamışsın.
2-) FBI'ı çok yüce olarak görüyorsun sanırım koskoca falan dediğine göre fakat FBI bu işi yapamamışsa diğer kişiler de yapamaz diye bir şey yok fakat sen böyle sanıyorsun.
3-) sağlık alanında uzmanlığım var demedim ayrıca önerebilme düşüncesi yetki ile alakasızdır sanırım sen her şeyi yetkinlik ile alakalı sanıyorsun.
4-) ben senden test yapmanı istemedim kendimi buna değer olarak görüyorumda demedim? Bunlar senin hayal dünyanda kurduğun saçmalık ötesi düşünceler. Ailevi değerlere saygısızlık ediyorsun ve bu en komik düşürücü harekettir uzlaşamayıp ailevi değerlere saygısızlık göstermek.
5-) "Linux indirdim her şeyi yaparım kafasında birinin bu forumda olması asıl saçmalık." bunu demişsin fakat ben Linux indirdim her şeyi yaparımda demedim. Sen kafanda gerçek dışı yani bir nevi sahte bir olay kurguluyorsun insanları buna inandırmaya çalışıyorsun işte bu yüzden Psikiyatr'e görün dedim.
6-) FBI diye bayağı vurgulamışsın fakat bir tane bile olayla ilgili kanıt göstermemişsin.
7-) sana hakaret etmem merak etme çünkü hiçbir hakaret senin kadar alçalamaz.
 
@o1Poseidon FBI deme sebebim, bu forumun tamamını toplasan yapabilecekleri o kadar etmez de o yüzden :) neyse kime ne anlatıyorum? Birilerinin prosedür bilmeyen çocuğuna iş öğretmekle boşuna zaman harcamanın anlamı yok.

Sen evde kendi halinde halletmeye çalış.
 
Bunu yapmanız rahmetliye saygısızlık olur. Adam telefonunu hiçbir zaman vermek istememiş. Merakınızı anlıyorum fakat kararlarına ve özeline saygı duymanız lazım.

Dostum kendisinin işleri hala devam ediyor. İşini yaptığı insanlara ulaşmamız lazım ki o işi bir şekilde hallettik fakat kendisinin yurt dışında önemli bir işi vardı bana da kendisi ölmeden 1 hafta önce anlatmıştı yüklü miktarda parası var ve şu an nerede kimin erişimi var bilemiyoruz o yüzden bir şekilde telefona erişebilmemiz lazım.
Bunu sizin rızanızla açacaklarını sanmıyorum açsalar da veriler gidebilir polise ve apple müşteri hizmetlerine danışmak gerekir.
Apple müşteri hizmetlerine danıştım uzun uzun kendimi ifade ettim ve derdimi anlatmayı başardım kendisi telefonda kayıtlı olan gmail adresini bulabilirsem telefonun içerisindeki bilgilere bir şekilde erişim sağlayabileceğimi söyledi benden mail adresimi istedi verdim fakat sanırım tam olarak doğru anlamadı mail adresimi çünkü attığı makale bana ulaşmadı o iş de yattı gibi belki bir ara tekrar ararım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı