Vega 56 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 15.979
AMD'nin 2 cephede de savaştığını unutmayalım. İşlemci tarafından kendini topladı. GPU tarafından da VEGA'lar umut ettiklerimizi çok veremese de büyük hüsran yaşatmadı. Orta ve alt seviyede RX serisi kartlarıyla güzel işler çıkardı. Üst seviyede NVIDIA ile pek yarışamadı. Bunu eleştirebilirsin ama AMD'nin GPU'ları çöp dersen ben de sana fanboysun derim.

Şu anda GPU tarafından Ray Tracing üzerinde de çalışıyorlar. Bununla birlikte üst seviyeye güzel bir şekilde tekrardan adım atabilirler. Rekabet her zaman iyidir. Üst seviyeye rakip geldiği an, o RTX kartların fiyatları nasıl inecek görürsünüz.

Gelen mesajlar çok komik durumda. Az çok bilgi sahibi olan bir kişinin yazmayacağı şekildeler hatta. Konu da gereksiz uzamış.

Alınır. 2K'da çatır çatır da kullanılır kart.

Arkadaş RTX 2080 Ti'ye rakip çıkmadı demiş. Adamlar zaten bunu en başında belirttiler RTX 2080'e rakip olarak Vega 7'yi çıkarıyoruz diye. RTX 2080'den de daha uygun fiyatı. Yurtdışında 100 Dolar yapıyorsa ülke de neredeyse KDV falan 700-800 TL'yi bulur. Ayrıca işin içinde sadece de kartın fiyatları yok ''FreeSync'' diyebileceğimiz bir teknoloji de var.

https://www.amazon.com/Anker-Pollin...1547715103&sr=8-21-spons&keywords=mouse&psc=1 mesela bu bana güzel gibi geldi.

AREZ in farkı ne açıkcası bilmiyorum ama Vega 56 2400'e Vatanda ve HB'de satışa zaman zaman çıkarılıyor takip edersen yakalarsın geçen HB Vega 64 ü 3100 e indirdi.
Şimdi tekrar 2400 olsa kaçırmam da, geçti artık. Bir daha o fiyata ineceğini de pek sanmıyorum açıkçası. AREZ'in ROG'dan bir farkı yok aslında. Asus, AMD kartları için sonradan bu adı geliştirdi.

Şimdi tekrar 2400 olsa kaçırmam da, geçti artık. Bir daha o fiyata ineceğini de pek sanmıyorum açıkçası. AREZ'in ROG'dan bir farkı yok aslında. Asus, AMD kartları için sonradan bu adı geliştirdi.
Asus AMD ekran kartlarında ROG markasına geri döndü. Bkz ROG RX 590.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı