KS
KS
Wero
Ziyaretçi
6GB VRAM'in gelecekte 2K için yeterli olacağını sanmıyorum.2850TL varsa RTX 2060 alsana performansları birbirine yakın
6GB VRAM'in gelecekte 2K için yeterli olacağını sanmıyorum.2850TL varsa RTX 2060 alsana performansları birbirine yakın
ASUS AREZ Radeon RX Vega 56 AREZ-STRIX-RXVEGA56-O8G-GAMING Video Card - Newegg.com
Newegg'de Strix modeli 2700TL olmuş![]()
Şimdi tekrar 2400 olsa kaçırmam da, geçti artık. Bir daha o fiyata ineceğini de pek sanmıyorum açıkçası. AREZ'in ROG'dan bir farkı yok aslında. Asus, AMD kartları için sonradan bu adı geliştirdi.AREZ in farkı ne açıkcası bilmiyorum ama Vega 56 2400'e Vatanda ve HB'de satışa zaman zaman çıkarılıyor takip edersen yakalarsın geçen HB Vega 64 ü 3100 e indirdi.
Asus AMD ekran kartlarında ROG markasına geri döndü. Bkz ROG RX 590.Şimdi tekrar 2400 olsa kaçırmam da, geçti artık. Bir daha o fiyata ineceğini de pek sanmıyorum açıkçası. AREZ'in ROG'dan bir farkı yok aslında. Asus, AMD kartları için sonradan bu adı geliştirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.