Vega 56 Undervolt ve Overclock Sonuçları

@Cakir24 Güncel ayarların nedir? Frekans yüksek gelmiş olabilir, düşürmeyi dene. Şu yöntemle sıfırlanan değerlerini sabitleyebilirsin ancak stabil değerlerle uğraşmanı tavsiye ederim.
Deniyorum şu an voltajim 995 frekans 1620 tam 925 onunda voltajı 995 ama test yapıyorum testlerde sıkıntı yok tamamlıyor ama kendi kendine ayarları yine sifirliyor eski 965'lerde test yapıyordum testleri tamamliyordu ama yine sifirliyordu artık 965 test bile yapamıyorum hemen kitleniyor ekran 995 altında hiçbir değerle test yapamadım bu sorun başka bir Power deneyeyim dedikten sonra başıma geldi bir de sistemde RAM değişimi yaptım 2 farklı RAM vardı Dual yaptım bu sorunları eğer formatla giderme şansım varsa format atayım yeter ki stabil ve sabit kalsin.
Eğer o VBIOS yüklenirse undervolt ve belleklere overclock yapabilirsin.
Ben bu karta Vega64 BIOS'u atarak denedim hiç performans farkı alamadım ya mümkünse WhatsApp gibi bir uygulamadan ya da Facebook'tan yardımcı olabilir misin çok çektim ben bu sorunlardan bir türlü çözüm bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı