Fps oyunları için işlemci daha önemli.İkinci el ne önerirsiniz mantıklı böyle Valorant'ta yüksek FPS görebileceğim şu an malum 120 130 Max.
Fps oyunları için işlemci daha önemli.İkinci el ne önerirsiniz mantıklı böyle Valorant'ta yüksek FPS görebileceğim şu an malum 120 130 Max.
FPS oyunları için işlemci daha önemli.
Oturduğun bölgede ekran kartı bulamazsan Sahibinden Param Güvende ile alırsın. 2 gün test süren var. Birde garantisi devam eden kart bulursan daha iyi olur.Ama malumum Ryzen 5 5600 var zaten şu anlık ekran kartım bakımsız bir de yükseltmek istiyorum o yüzden ekran kartıda yükselteceğim 700W PSU var şu an bende babamda ikinci ele hiç sıcak bakmıyor o yüzden o ekran kartını düşündüm sıfır almak isteme sebebim buydu.
MSI RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
MSI RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı banayeni'de! Åimdi MSI RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
Bana yeni platformunda şöyle bir kart buldum sizce değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.