Vega 64 undervolt yapamama

sakal5323

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
1.020
Çözümler
8
Referans modeli olan Vega 64 satın aldım. Uygun fiyata ikinci el olarak performans güzel fakat çok sesli çalışıyor. Fan hızı 2500 2600 RPM kadar çıkıyor. Önceden RX 580 ekran kartım da böyle sorunluydu. Undervolt yaparak rahatlamıştım fakat bunda ne yaptıysam başaramadım. Eski AMD sürümünü yüklüyorum. Onda başarılı oluyorum fakat eski diye oyunlar kasıyor. Yeni sürümde beceremiyorum ne yaptıysam. Acaba yapabilen var mı? Cidden keyif alamıyorum kartdan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeste aynı değer girilmiyor, lakin kendi ayarımı vereyim. Belki işe yarar, üzerinde birkaç değişiklik yapabilirsiniz.
Direkt indirince masaüstünüze atın, Radeon ayarlarından profil yükle kısmından bu dosyayı seçin. Eğer bu da olmaz ise, kafadan birkaç değer söyleyebilirim.
 
elimde bozuk gtx 970 var acaba onun soğutucusuyla fanları taksam değişen bir şey olur mu sonuçda referans olduğu için tek fanlı
 
power boostun oyuncu kasası 6 fanlı hava akışı gayet iyi ve etkisi neden olmaz sonuçda 1 tane küçük fan yerine 2 tane büyük fan olacak ısınması düşük olabilir
 

Geri
Yukarı