C CoderM Femtopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 33 29 Ağustos 2020 #1 Witcher 2 Ultra Low ayarlarda hafif kasıyor normal mi? Almadan önce herkes GTA 5 Witcher 3 çok rahat oynarsın demişlerdi daha Witcher 2 kasıyor ne yapacağım ben? Teşekkürler.
Witcher 2 Ultra Low ayarlarda hafif kasıyor normal mi? Almadan önce herkes GTA 5 Witcher 3 çok rahat oynarsın demişlerdi daha Witcher 2 kasıyor ne yapacağım ben? Teşekkürler.
KS KS C CoderM Femtopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 33 29 Ağustos 2020 #21 Kullanıcı1355 dedi: RAM'leriniz 1x8 değil de, 2x4 şeklinde olsaydı Dual Channel olurdu ve daha iyi performans alırdınz. İmkanınız varsa bir adet daha 8 GB RAM ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ah hocam eklerdimde ailem " 8 GB neyine yetmiyor" diyor . Rozen dedi: Hurafe, çözümü yok. Eski oyunlara yapabileceğiniz şeyler sınırlı maalesef. Genişletmek için tıkla... Kasa kasa bitireceğim o oyunu yapacak bir şey yok ne yapalım bir de laptop çok ısınıyor Witcher 2'de soğutucuyla 85 derece ekran kartı gördüm. Artı 0 Eksi
Kullanıcı1355 dedi: RAM'leriniz 1x8 değil de, 2x4 şeklinde olsaydı Dual Channel olurdu ve daha iyi performans alırdınz. İmkanınız varsa bir adet daha 8 GB RAM ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ah hocam eklerdimde ailem " 8 GB neyine yetmiyor" diyor . Rozen dedi: Hurafe, çözümü yok. Eski oyunlara yapabileceğiniz şeyler sınırlı maalesef. Genişletmek için tıkla... Kasa kasa bitireceğim o oyunu yapacak bir şey yok ne yapalım bir de laptop çok ısınıyor Witcher 2'de soğutucuyla 85 derece ekran kartı gördüm.