Vega 8 GPU frekansı düşük çalışıyor

OnurKelees

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD
Ryzen 5 3500U, Vega 8 ve 16GB 8x2 Ram var. YouTube'da vs. test yapan çoğu kişide GPU MHz hızı 750 civarlarında, bende ise 250 ve 350 arasında. Neden böyle düşük sizce? Arttırmanın bir yolu var mı?

Ekran görüntüsü_20230228_001104.png

görüntü denetim masasından 3D ayarlarının güç yönetim modunu maksimum performans yapın.

görüntü denetim masasından 3D ayarlarının güç yönetim modunu maksimum performans yapın.
Ek olarak denetim masası, güç seçeneklerinden bilgisayarı yüksek güç'e alınız. Prizde oyuna giriş yapın mutlaka.

Radeon sürücüsünü ekran kartı için mi işlemci için mi indirdiniz? Bazen sürümden dolayı böyle sorunlar olabiliyor. Cihazda sadece Vega 8 mi var?

Buradan indiriyorum hangisi oluyor bilmiyorum sadece Vega 8 var harici bir GPU yok.

Ek olarak denetim masası, güç seçeneklerinden bilgisayarı yüksek güç'e alınız. Prizde oyuna giriş yapın mutlaka.
Denetim masasında Nihai performansta ve priz ile oynuyorum.

@Sağlam olmaya çalışan Den @Emrecngz yok mu hocam bildiğiniz bir çözüm vs. OC'mu yapsam sizce?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı