Vega 8 performansı nasıldır?

Emin misiniz?

Laptop

Aklımda böyle bir laptop var.

Benim Laptop'un birebir aynı özellikleri sadece seninki HP benimkisi Lenovo Vega 8 gayet tatminkar. Crysis 3 gibi yüksek grafik isteyen bir oyunda bile orta ayarlarda 40 50 FPS alıyorum. Kaldı ki CS:GO gibi bir oyunda bu tahminimce çok rahat 100 FPS görecektir. Fakat şunu'da söylemeden geç miyim bu laptop 1080P değil 768P 60Hz bir monitör. Bu yüzden CS:GO oynamadan önce mutlaka ekrana hız aşırtma yapmalısınız. Benim laptop şu anda 60'dan 83'e yükseldi ve fark ediyor.

Ben Ryzen 3200U ve NVIDIA MX230 kullanıyorumigpu CS:GO'yu gayet normal oynatıyor.

Benim Laptop'un birebir aynı özellikleri sadece seninki HP benimkisi Lenovo Vega 8 gayet tatminkar. Crysis 3 gibi yüksek grafik isteyen bir oyunda bile orta ayarlarda 40 50 FPS alıyorum. Kaldı ki CS:GO gibi bir oyunda bu tahminimce çok rahat 100 FPS görecektir. Fakat şunu'da söylemeden geç miyim bu laptop 1080P değil 768P 60Hz bir monitör. Bu yüzden CS:GO oynamadan önce mutlaka ekrana hız aşırtma yapmalısınız. Benim laptop şu anda 60'dan 83'e yükseldi ve fark ediyor.

laptop
Benim önerdiğim laptop aşırtmasız kaç FPS alır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı