Vega Beklemek mi, GTX 1080 Almak mı?

Nova'dan baktım ama sen şanslıymışsın Gaming X 2500'e almışsın şuan 2723 de :/
Geçen hafta bugün aldığımda ellerinde 5 tane vardı.
Dün Nova'yı aradım Destiny2 bundle'a dahil olup olmadıkları için(dahil değillermiş,n'olurdu dahil olsalardı? O kadarda oynamak istiyodum şimdi cebimden gene para çıkacak neyse öhüm), sohbet sırasında sanslı oldugumu 2500'e alabildiğimi söyledim onlarda ellerinde stok kalmadığı çok fazla kişi aradığı için o fiyata çektiklerini söylediler. Ellerine stok gelince 2500'e düşürebilirler yine.
Bu arada kredi kartı ile ödemeye kalkarsan 2.550 oluyor eft/havaleye 2.500

Yardımın için sağol. Başka yere gidip 1080'i sizden aldım de Destiny 2 verirler belki Her yerde fellik fellik 1080 arıyorum Zotac AMP Ex Plus modeli 2600'e sinerji'de var. 2300-2400 olsa havada kapabilirim.

Yanlış bilmiyorsam VATAN ve Sinerji'den alınan kartlara veriyorlardı Destiny2'yi.
Ayrıca 22 Haziran son gündü, istiyorsan acele etmelisin
Zotac AMP Ex modelini bende düşündüm, müthiş bir kart o kadar müthiş ki bu benim PCI-E slotunu kırar hiç o toplara girmeyeyim dedim

Teşekkürler. Kasada 37cm'e kadar slot olduğu için sorunum yok o konuda. O canavarı tutmak için bir kelepçe tarzı tutacak gerekebilir sadece. 32cm'ymiş. Nitro+ RX580 bile aşırı büyük gelmişti bana 24 cm olmasına rağmen. Zotac bayıltır beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…