Vega Beklemek mi, GTX 1080 Almak mı?

Nova'dan baktım ama sen şanslıymışsın Gaming X 2500'e almışsın şuan 2723 de :/
Geçen hafta bugün aldığımda ellerinde 5 tane vardı.
Dün Nova'yı aradım Destiny2 bundle'a dahil olup olmadıkları için(dahil değillermiş,n'olurdu dahil olsalardı? O kadarda oynamak istiyodum şimdi cebimden gene para çıkacak neyse öhüm), sohbet sırasında sanslı oldugumu 2500'e alabildiğimi söyledim onlarda ellerinde stok kalmadığı çok fazla kişi aradığı için o fiyata çektiklerini söylediler. Ellerine stok gelince 2500'e düşürebilirler yine.
Bu arada kredi kartı ile ödemeye kalkarsan 2.550 oluyor eft/havaleye 2.500 :)

Geçen hafta bugün aldığımda ellerinde 5 tane vardı.
Dün Nova'yı aradım Destiny2 bundle'a dahil olup olmadıkları için(dahil değillermiş,n'olurdu dahil olsalardı? O kadarda oynamak istiyodum şimdi cebimden gene para çıkacak neyse öhüm), sohbet sırasında sanslı oldugumu 2500'e alabildiğimi söyledim onlarda ellerinde stok kalmadığı çok fazla kişi aradığı için o fiyata çektiklerini söylediler. Ellerine stok gelince 2500'e düşürebilirler yine.
Bu arada kredi kartı ile ödemeye kalkarsan 2.550 oluyor eft/havaleye 2.500 :)
Yardımın için sağol. Başka yere gidip 1080'i sizden aldım de Destiny 2 verirler belki :D Her yerde fellik fellik 1080 arıyorum Zotac AMP Ex Plus modeli 2600'e sinerji'de var. 2300-2400 olsa havada kapabilirim.

Yanlış bilmiyorsam VATAN ve Sinerji'den alınan kartlara veriyorlardı Destiny2'yi.
Ayrıca 22 Haziran son gündü, istiyorsan acele etmelisin :)
Zotac AMP Ex modelini bende düşündüm, müthiş bir kart o kadar müthiş ki bu benim PCI-E slotunu kırar hiç o toplara girmeyeyim dedim :D

Yanlış bilmiyorsam VATAN ve Sinerji'den alınan kartlara veriyorlardı Destiny2'yi.
Ayrıca 22 Haziran son gündü, istiyorsan acele etmelisin :)
Zotac AMP Ex modelini bende düşündüm, müthiş bir kart o kadar müthiş ki bu benim PCI-E slotunu kırar hiç o toplara girmeyeyim dedim :D
Teşekkürler. Kasada 37cm'e kadar slot olduğu için sorunum yok o konuda. O canavarı tutmak için bir kelepçe tarzı tutacak gerekebilir sadece. 32cm'ymiş. Nitro+ RX580 bile aşırı büyük gelmişti bana 24 cm olmasına rağmen. Zotac bayıltır beni :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı