Yeni bilgisayarımda korsan yazılıma dikkat etmeye çalışıyorum fakat video editlemem gerek ve ücretsiz olan her edit programı ya çok kötü ya da videonun ortası "... Free versıon" diye yazıyor. Sony Vegas Pro 16 crack güvenli mi indirmeli miyim?
Yeni bilgisayarımda korsan yazılıma dikkat etmeye çalışıyorum fakat video editlemem gerek ve ücretsiz olan her edit programı ya çok kötü ya da videonun ortası "... Free versıon" diye yazıyor. Sony Vegas Pro 16 crack güvenli mi indirmeli miyim?
Korsan yazılımlar her zaman ikilemde bırakıyor. Bilinen tersine mühendislik grupları bir virüs koymazken, grupların dosyalarının içerisine virüs koyan birçok eleman mevcut. Tarama yapmadan da bir şey diyemeyiz. İndirmemeniz çok daha iyi olur.
Karar sizin kararınız. Biz korsan önermiyoruz. Bilgisayarınızda gene virüs programları bulunsun. Unutmayın eğer kurup da sıkıntı yasarsanız burada yardım edemeyiz.
Karar sizin kararınız. Biz korsan önermiyoruz. Bilgisayarınızda gene virüs programları bulunsun. Unutmayın eğer kurupta sıkıntı yasarsanız burada yardım edemeyiz.
İlla indireceksem hem o siteyi hem de indirme linkini VirusTotal ile tarardım. Sorun çıkmazsa indirip Malwarebytes ve Kaspersky ile de tarardım. Bence bu kadar aramadan sonra bir şey bulunmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.
İlla indireceksem hem o siteyi hem de indirme linkini VirusTotal ile tarardım. Sorun çıkmazsa indirip Malwarebytes ve Kaspersky ile de tarardım. Bence bu kadar aramadan sonra bir şey bulunmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bu seviye programların crackleri tarandığında garanti virüs olarak görülür.
İnternetten aktivasyona zorlayan programları crackleyebilmek için Windows sistem dosyasında değişiklik yapıyor crack programları. Host dosyasına sunucu engellemesi konuluyor ve programın internet erişimi olmadığından dolayı kendini kapatmaması içinde kod değişimi yapılıyor programda.