Vegas Pro 16 korsan yazılım güvenli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emirxd

Hectopat
Yeni bilgisayarımda korsan yazılıma dikkat etmeye çalışıyorum fakat video editlemem gerek ve ücretsiz olan her edit programı ya çok kötü ya da videonun ortası "... Free versıon" diye yazıyor. Sony Vegas Pro 16 crack güvenli mi indirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bilgisayarımda korsan yazılıma dikkat etmeye çalışıyorum fakat video editlemem gerek ve ücretsiz olan her edit programı ya çok kötü ya da videonun ortası "... Free versıon" diye yazıyor. Sony Vegas Pro 16 crack güvenli mi indirmeli miyim?
Korsana destek yok, ayrıca kimse hayrına bir şey yapmaz.

İndirdiğin yere göre değişir.

İlla indireceksem hem o siteyi hem de indirme linkini VirusTotal ile tarardım. Sorun çıkmazsa indirip Malwarebytes ve Kaspersky ile de tarardım. Bence bu kadar aramadan sonra bir şey bulunmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.

İlla indireceksem hem o siteyi hem de indirme linkini VirusTotal ile tarardım. Sorun çıkmazsa indirip Malwarebytes ve Kaspersky ile de tarardım. Bence bu kadar aramadan sonra bir şey bulunmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bu seviye programların crackleri tarandığında garanti virüs olarak görülür.

İnternetten aktivasyona zorlayan programları crackleyebilmek için Windows sistem dosyasında değişiklik yapıyor crack programları. Host dosyasına sunucu engellemesi konuluyor ve programın internet erişimi olmadığından dolayı kendini kapatmaması içinde kod değişimi yapılıyor programda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı