Veli doğrulaması istemeyen kart önerisi

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet, biliyorum. Veli doğrulaması istemeyen kart galiba kalmadı. Bayağı araştırdım ama bulamadım. Aklıma bir fikir geldi. Veli doğrulaması şart. Ailemden birisinin T.C. Yazsam olur mu? Tosla kullanacağım. Ailem kart kullanmama izin vermiyor. Bende gizli kullanacağım. Babamın T.C. Yazsam anlar mı? Diğer kartlarıyla bir alakası var mı? Sadece Steam'de kullanacağım.

Evet, biliyorum. Veli doğrulaması istemeyen kart galiba kalmadı. Bayağı araştırdım ama bulamadım. Aklıma bir fikir geldi. Veli doğrulaması şart. Ailemden birisinin T.C. Yazsam olur mu? Tosla kullanacağım. Ailem kart kullanmama izin vermiyor. Bende gizli kullanacağım. Babamın T.C. Yazsam anlar mı? Diğer kartlarıyla bir alakası var mı? Sadece Steam'de kullanacağım.

Papara kullanabilirsin.

Yaşın kaç, onu söylersen bulabilirim.
16 yaşındayım. Yüz tarama istememeli. Babamın T.C. kullansam belli olur mu? Diğer kartlar ya da herhangi bir şeyden belli olur mu? Kendi telefon numaramı kullanacağım.

Papara kullanabilirsin.
Papara olmaz. Yüz taraması istiyor.

Papara da veli doğrulaması istiyor artık. İstemeyen bir kart yok sanırım.
Yüz tarama istememeli. Babamın T.C. kullansam belli olur mu? Diğer kartlar ya da herhangi bir şeyden belli olur mu? Kendi telefon numaramı kullanacağım.

Benim bildiğim sadece kullanan kişinin kimliği isteniyordu. Değişmişse bilgim yoktu.

Yüz tarama çoğu bankalarda vardır. Senin yüzün kaydedilince babana ulaşmıyorlar. Ne bu stres.
Hocam duyarsa öldürür :D Hocam yüz tarama istemiyor diye biliyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı