theumtkyd
Hectopat
Arkadaşlar bir sistem aldım sistemde VG14FE var önü neredeyse Full kapalı olduğu için pek içime sinmedi diyeyim. Soğutması falan nasıldır, üzer mi? @messinicocugu
Vallahi bilmiyorum hocam ben tam alacaktım vg15fe idi kasa alırken stok bittiği için 14fe yaptılar hiç içime sinmiyor bu kasa.İdare eder hocam çok bir sorun yaratmaz.
Vallahi bilmiyorum hocam ben tam alacaktım VG15FE idi kasa alırken stok bittiği için 14FE yaptılar hiç içime sinmiyor bu kasa.
Aynen öyle o daha iyiydi bunun da sorun yaratmayacağına eminim ama önünün kapalı olması ister istemez beni rahatsız ediyor be hocam çok kafaya takarım böyle şeyleri önemli değil aslında ama..15FE daha iyi olurdu ama bu da bir sorun yaratmaz hocam.
Hocam şimdi baktım da 14FE modelinin üst tarafı mesh mi plastik mi?15FE daha iyi olurdu ama bu da bir sorun yaratmaz hocam.
Aynen öyle o daha iyiydi bunun da sorun yaratmayacağına eminim ama önünün kapalı olması ister istemez beni rahatsız ediyor be hocam çok kafaya takarım böyle şeyleri önemli değil aslında ama.
Hocam şimdi baktım da 14FE modelinin üst tarafı mesh mi plastik mi?
Vallahi üstü full kapalıysa çok kötü olur ya.Dark Raider gibi yarısı mesh galiba hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.