Vento VG15FE kasa nasıldır?

Bütçe
2000

iSincap

Decapat
Alacağım hazır sistemin kullandığı bilgisayar kasası Vento VG15FE ısınma durumu nasıl olur? Alınır mı? +80 bronz güç kaynağı mevcut.

Hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz?

Hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz?
Sistemin kendisinde Vento nun VG14FE kasası var fakat VG15FE ile aynı ücret olduğu için ve dış görünüş olarak onun daha iyi gözüktüğünü düşündüğüm için onu seçtim tabi diğeri daha iyiyse o da olur

Sistemin kendisinde Vento'nun VG14FE kasası var fakat VG15FE ile aynı ücret olduğu için ve dış görünüş olarak onun daha iyi gözüktüğünü düşündüğüm için onu seçtim tabii diğeri daha iyiyse o da olur

Ben kullanıyorum. Anakart RGB desteklemediği için kasa sadece resimdeki renk gibi yanıyor tuşu var ama bassan bile bir şey olmuyor anakart desteklemiyorsa. Havalandırması çok iyi bence. Ekran kartı konusunda giriyor ama 3 fanlı ekran kartı olsa kılpayı kurtarır gibi. RX6600 sığar zaten. Kullanıyorum ve öneririmde RGB değiştirmek pek önemli değilse alın.

Yanında verilen PSU FSP marka. Sıkıntı çıkarmaz, çok da iyi değildir ama asla C4 de değildir patlamaz. Benim FSP650W ve bilgisayar kapansa bile cızırtı geliyor PSU'dan.

Sistemin kendisinde Vento nun VG14FE kasası var fakat VG15FE ile aynı ücret olduğu için ve dış görünüş olarak onun daha iyi gözüktüğünü düşündüğüm için onu seçtim tabi diğeri daha iyiyse o da olur
İyi kasadır bir tanıdığım aldı hatta fotoğrafını atayım.
Bütçe artarsa ram'i GoodRam seçerek bu sisteme de bakabilirsiniz.

324990077_6043709722359155_3003926407675712766_n.jpg 325206304_722349259469670_7702107846883003243_n.jpg

Havalandırması iyi çünkü RX 6700 XT ekran kartım 10Dk'lık stres testinde 63 dereceyi geçmedi. Bir ara 30dk yapmıştım sanırım 68-69 dereceyi görmüştü 70e çıkmamıştı. Alınca işlemciniz çok ısınır muhtemelen çünkü AMD işlemciler öyle. Benim PUBG de 80e çıktığı oldu soğutucu şart ama Ryzen 5500 belki soğutucuya ihtiyaç duydurmaz.

Ben kullanıyorum. Anakart RGB desteklemediği için kasa sadece resimdeki renk gibi yanıyor tuşu var ama bassan bile bir şey olmuyor anakart desteklemiyorsa. Havalandırması çok iyi bence. Ekran kartı konusunda giriyor ama 3 fanlı ekran kartı olsa kılpayı kurtarır gibi. RX6600 sığar zaten. Kullanıyorum ve öneririmde RGB değiştirmek pek önemli değilse alın.

Yanında verilen PSU FSP marka. Sıkıntı çıkarmaz, çok da iyi değildir ama asla C4 de değildir patlamaz. Benim FSP650W ve bilgisayar kapansa bile cızırtı geliyor PSU'dan.
Teşekkür ederim rgb değiştirmek benim için önemsiz tek derdim iyi bir havalandırma sistemi ile fazla ısınmanın engellenmesi VG15FE VG14FE den daha iyi gibi duruyor

Beklentimin bile üstünde bir görünümü var havalandırması da iyi ise mantıklı bir seçim gibi duruyor

Bende öyle düşünüyorum olmazsa sonradan sisteme fan ekleyebilme şansım olur

Bende öyle düşünüyorum olmazsa sonradan sisteme fan ekleyebilme şansım olur

Şey bir de. 4 fan var biraz sesli çalışıyorlar çok sessiz değiller. O sistemi alacaksanız Vento hariç başka kasa yoktur muhtemelen VG15FE alın. Ben alırkende VG14FE ve VG15FE vardı direk 15FE sipariş ettim. Bir tane işlemciye 600TL'lik SE214XT isimli soğutucuyu alıp yukarıyada 2 tane fan taksak tadından yenmez bir kasa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı