Vento VG20al alınır mı?

• Konuyu başlatan bbnoS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.018
Hazir sistemde geliyor 750W sizce iyi mi kasa kasa linki.

Psuusu vs iyi mu?

PSU güzel kasa göreceli YouTube'dan incelemelerine bakabilirsin kasanın mesh olması güzel tek sıkıntı fan RGB renkleri degistirilmiyor hazır sistemdeki diğer kasaları atarsan forumdaki arkadaşlarda bir şey söyleyebilir.

Son düzenleme:
Hazir sistemde geliyor 750W sizce iyi mi kasa kasa linki.

Psuusu vs iyi mu?
Ben kullanıyorum hava akışı iyi, kasa gayet büyük , PSU'su fena değil , eksilerine gelirsek RGB fanlarının renkleri değişmiyor, kasanın açma kapama reset tuşu biraz kalitesiz hissetiriyor.

Vento VG20A modelini kullanıyorum, bu modeli de büyük olduğu için L eklenmiş zaten. Çok memnunum. Işık açma/kapama tuşu var, renk değiştirme tuşu yok. Işıklar önde 3, arkada 1 şeklinde fanların üstünde. Işıklar çok iyi aydınlatıyor, ses konusunda gram pişman değilim. Ayrıca PSU'su kaliteli, FSP markasına ait. Kasadan yana aklın kalmasın, hayırlı olsun.

Vento VG20A modelini kullanıyorum, bu modeli de büyük olduğu için L eklenmiş zaten. Çok memnunum. Işık açma/kapama tuşu var, renk değiştirme tuşu yok. Işıklar önde 3, arkada 1 şeklinde fanların üstünde. Işıklar çok iyi aydınlatıyor, ses konusunda gram pişman değilim. Ayrıca PSU'su kaliteli, FSP markasına ait. Kasadan yana aklın kalmasın, hayırlı olsun.
Bu modeli yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşatmadı. Isınma vb. soruna sebep olmadı.
Sagolun rx7700xt için 750w iyi bir şey almam lazımdı fiyat olsrskta iyi teşekkürler

Ben kullanıyorum hava akışı iyi, kasa gayet büyük , PSU'su fena değil , eksilerine gelirsek RGB fanlarının renkleri değişmiyor, kasanın açma kapama reset tuşu biraz kalitesiz hissetiriyor.
Renk değişmesi umrunda degil güzel olsun yeter psusu vs teşekkürler cevain için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı