Çözüldü Ventoy kullanarak format atmaya çalışırken 2 tane USB görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Ventoy programını deneyim dedim içine 3 tane ISO format dosyası attım fakat boot menüsünde USB'mi 2 tane şekilde görüyorum oysaki tek bölümlü USB üsttekine tıkladığımda tepki vermiyor alttakine tıklayınca girebiliyorum herhangi bir sorun olur mu format sırasında bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_9741.jpeg
    IMG_9741.jpeg
    273,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_9742.jpeg
    IMG_9742.jpeg
    127,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_9743.jpeg
    IMG_9743.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 96
Çözüm
Arkadaşlar bugün Ventoy programını deneyim dedim içine 3 tane ISO format dosyası attım fakat boot menüsünde USB'mi 2 tane şekilde görüyorum oysaki tek bölümlü USB üsttekine tıkladığımda tepki vermiyor alttakine tıklayınca girebiliyorum herhangi bir sorun olur mu format sırasında bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Partition ayırma sebebi, belleğe ayırdığı UEFI olabilir. Onlardan sadece bir tanesi çalışıyor. Sorun olmaz hocam.
Bende yukarıda not olarak geçtim hocam. Dediğim gibi o part'a tıkladığınızda sizi geri atar.
Anladım teşekkür ederim 🙏

Yok almazsınız merak etmeyin. EFI bölümü USB'nin sisteme önyükleme yapması için gereklidir, önemli olan ikinci bölüm, o çalışıyorsa sıkıntı olacağını pek zannetmiyorum.

Silmeyin.
Teşekkür ederim 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı