Ventoy kurulu belleğe kişisel dosyalar atılabilir mi?

190483

Kilopat
Esenlikler, arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Ventoy, bir imajı diske komple yazmadan sadece imajın dosyasını atarak ayrı ayrı imajları diskte barındırabilmenizi sağlıyor. Benim merak ettiğim ise Ventoy kurulu diske kişisel dosyalarımı atıp atamadığım. Örneğin ben içinde birkaç tane işletim sistemi ISO'su olan bir diske okul projemi atsam sıkıntı çıkarır mı?

Riske etmeye değmez Ventoy'un çalışma mantığı doğru hatırlıyorsam ISO dosyasını USB içinden okuyordu USB üzerinden değil yani sadece ISO dosyasına çalışıyorsa atılabilir ama kurulumda söylediği tüm dosyaları silinecek uyarısını hatırlarsınız onu vermesinin bir sebebi olduğunu düşünüyorum.

Riske etmeye değmez Ventoy'un çalışma mantığı doğru hatırlıyorsam ISO dosyasını USB içinden okuyordu USB üzerinden değil yani sadece ISO dosyasına çalışıyorsa atılabilir ama kurulumda söylediği tüm dosyaları silinecek uyarısını hatırlarsınız onu vermesinin bir sebebi olduğunu düşünüyorum.
Hocam, kurulumdan önce siliyor onu. Ben kurulumu çoktan yaptım. Şu atabilir miyim onu merak ediyorum.
Cikmaz, ISO attigin yer depolama birimi. Ventoy kuruldugunda 2 larcaya bolunuyor bir parca Ventoy digeri depolama olarak kullanilir.
Yani depolama sadece ISO için değil, ISO'nun yanına kendi dosyalarımı da atabilirim. Doğru mu anladım?

Hocam, kurulumdan önce siliyor onu. Ben kurulumu çoktan yaptım. Şu atabilir miyim onu merak ediyorum.

Yani depolama sadece ISO için değil, ISO'nun yanına kendi dosyalarımı da atabilirim. Doğru mu anladım?
Atabilirsiniz hic sorun olmaz. Hatta ek bilgi olsun diye yazayim Rufus ile de yazdiginda USB'ye girip yeni klasore istedigini atabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı