Ventus bilgisayar Esenyurt'tan uzak durun!

Yani hocam dolandırıcı tanımınız nedir bilemiyorum ancak sıfır ürün diye kullanılmış -ikinci el- ürün gönderdiler. Ürünü de sıfır fiyatına satıyor. Ha bizim ülkemiz şartlarında dolandırıcı sayılmaz diyorsanız o da sizin yorumunuzdur bir şey diyemem.

Yani beterin beteri var diyebilirim, sadece bu firmanın son 5 yılda kendini nasıl bu kadar rezil edebilmiş olmasına şaşırıyorum, halbuki sadece standart bir PC marketi, çok daha berbatlarını gördüm ve bu kadar göze batıp linçlenmemişlerdi.

Doğrudur hocam ben bunlarla muhatap olduğum için bunları biliyorum. Bir de bunların çok sayıda insanı tehdit ettiklerini araştırıp bulmuştum. YouTube'a bir arkadaş videolarını atmıştı hatta. İletişimleri vesaire çok kötü. Her şeyi geçtim Hepsiburada'ya onlarca şikayet göndermeme rağmen bunların mağazalarını hala sistemde tutuyorlar. Adamlar utanmadan sıkılmadan ikinci el ürünleri paketleyip gönderiyorlar. İşlerini öyle iyi yapıyorlar ki bazıları anlamıyor bile. Benim ürünümden kutudan fatura çıkmıştı bir de braket eksikti öyle anlamıştım.

Hocam sonuç ne oldu çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…