Ventus bilgisayar Esenyurt'tan uzak durun!

Bunlar yakalanmıyor mu hocam? İnsanların haklarına giriyorlar.

Durmadan dükkan ve Sahibinden'de isim değiştiriyorlar ya sağlam bir insan bunlara musallat olacak ya da böyle kandırmaya devam edecekler alan kişi ürün calışıyorya bir beddua edip ürünü kullanmaya devam ediyor yüksek pahalı bir şey satmıyor zaten genelde o yüzden alanda pek takmıyor sanırım ama umarım belalarını en kısa sürede bulurlar.

Durmadan dükkan ve Sahibinden'de isim değiştiriyorlar ya sağlam bir insan bunlara musallat olacak ya da böyle kandırmaya devam edecekler alan kişi ürün calışıyorya bir beddua edip ürünü kullanmaya devam ediyor yüksek pahalı bir şey satmıyor zaten genelde o yüzden alanda pek takmıyor sanırım ama umarım belalarını en kısa sürede bulurlar.

Bunların ayrı deposu var oradan getirdi kutu açık şekilde yırtıktı 10 17 dk bekledik orada.

Buradaki yorumları okuyunca kafam karıştı. Mağazaları yakındı gidip görmek istedim. Beylikdüzün de yerleri. Sıfır işlemci aldım. Ürün sıfır geldi. Faturasını da verdiler. Ben sorun yaşamadım. Siz belli ki başka satıcı ile karıştıyorsunuz. Güvenilir insanlar. Sorun yaşamazsınız

Bozuk ürün satmıyor zaten sıfır diye ikinci el satıyor.

Bunlar yıllardır isim değiştirerek gidiyorlar zaten. 2021'de arkadaşım onlardan ekran kartı satın almıştı kart boşta iken 70 derecelerde geziyordu iade etmek istediğinde de ailesine kadar tehdit etmişlerdi. O zamanlar Gameworld adı altına satış yapıyorlardı hatta. Gamer world (sahibinden.com) alışveriş yapanlar aktif olarak aero bilgisayar ismiyle devam ediyorlar yine isim değiştirmişler :DDD https://5565254.sahibinden.com/

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı