Ventus Silver Intel i3-12100F GTX 1650 4 GB sistem alınır mı?

Sisteme 1800TL zam gelmiş :(

O fiyata alinmaz hocam. Bunu al ekran karti daha yuksek.

Buna da zam gelmis. Vallahi saka gibi daha dun 11k idi.

Ya da ben mi yanlış baktim dun? Uyku uyumadim yanlış gormus olabilirim.

Artik hangisini alirsin bilmiyorum. Fiyatlar yukseliyor.

Son düzenleme:
O fiyata alinmaz hocam. Bunu al ekran karti daha yuksek.

Buna da zam gelmis. Vallahi saka gibi daha dun 11k idi.

Ya da ben mi yanlış baktim dun? Uyku uyumadim yanlış gormus olabilirim.

Artik hangisini alirsin bilmiyorum. Fiyatlar yukseliyor.

Yok hocam yanlış görmemişsiniz. Dün 9K sabah olan sistem gece 10.8k şu anda 11.5k olmuş. Bu kadar zam beklemiyordum gerçekten.

Bütçemi biraz yükseltip bu bilgisayarı almaya karar verdim. Geçen hafta attığım bilgisayar 9K iken şu an 11-11.5 civarında. Bunu almak daha mantıklı diye düşündüm. Sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Yetmez mi hocam? Alınmaz mı yani.

PSU yeter ama problem cikartabilir elektrik kesintisinde ya da normal kullanimda. Patlama ihtimali de var. İleride degistirebilirsiniz PSU'yu. Bir de bu sisteme bakin derim 3060,6600 arasinda guce sahipmis bu ekran karti. Attiginiz sistemdeki PSU'dan ve kasadan daha iyi ustelik daha ucuz.

SSD konusunda ise daha once gormedim ama kronik sorunu yokmus, oyle gordum.

PSU yeter ama problem cikartabilir elektrik kesintisinde ya da normal kullanimda. Patlama ihtimali de var. İleride degistirebilirsiniz PSU'yu. Bir de bu sisteme bakin derim 3060,6600 arasinda guce sahipmis bu ekran karti. Attiginiz sistemdeki PSU'dan ve kasadan daha iyi ustelik daha ucuz.

SSD konusunda ise daha once gormedim ama kronik sorunu yokmus, oyle gordum.

Sağ olun hocam. Biraz daha bakacağım ama sanırım attığımı alacağım gibi gözüküyor.

Sağ olun hocam. Biraz daha bakacağım ama sanırım attığımı alacağım gibi gözüküyor.

Siz bilirsiniz. Power Boost PSU'yu arastirabilirsiniz. Alacaksaniz bile daha sonra degistirin derim.

@550519 @messinicocugu daha iyi oneriler sunabilir onlara da bakin.

Bu bilgisayar alınır mı? YouTube'dan baktığımda performansının yeterli olduğunu düşünüyorum. Çoğunlukla CS:GO oynayacağım. Aslinda 8K civarı bir bütçem var ve sahibinden ikinci el almayı düşünüyordum.
8-10k arası bütçem var, alınabilecek PC önerir misiniz yoksa yukarıdaki yeterli mi fiyatına göre?
O fiyata alınmaz ARC 750 bir sistem vardı.

O fiyata alınmaz Arc 750 bir sistem vardı.

İlk attığım sistemi geçen hafta fiyatı 9K iken atmıştım. Zam geldikten sonra almamaya karar verdim şu an baktığım PC bu. Sizce alınır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı