Çözüldü Kick Vergi geliri var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wanhedaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci
Msi B650M Anakart
4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı
32 GB Ram
2Tb m.2 SSD
Windows 11 Pro işletim sistemi
Arkadaşlar yayınlara başlayacağım da Gelir vergisi var mı? YouTube'taki Bağ-Kur borcu gibi vs.

Başlık yanlış yazılmış gelir vergisi olacak.

Eğer dediğiniz gibiyse iyimiş gelen paradan kesilmesi önemli değil. Ekstra vergi yüküyle borca girmek istemediğimden sormuştum. Yoksa hiç sahip olmadığım bir gelirin kısılması sorun olmaz.

Önceden şirket vs. falan vardı ama artık belirli bir kitleye kadar sanırsam özel bir belge ve özel bir hesap ile otomatik gelir vergisi kesiliyor diye biliyorum. Herhangi bir Mali müşavire danışmanızda fayda var.

Yıllık kazancına bağlı dediğiniz gibi, şimdi yapmasına gerek yok.

193 sayılı kanunun mükerrer 20/B maddesi uygulamasına ilişkin istisna belgesi alarak bankaya başvurup özel hesap açılıyormuş.

Evet hocam biliyorum ama mesela örnek vereyim tutarı sallıyorum yıllık 300.000 TL'den fazla kazanıyor ise şirket açması gerekir.

Evet hocam biliyorum ama mesela örnek vereyim tutarı sallıyorum yıllık 300.000 TL'den fazla kazanıyor ise şirket açması gerekir.

Tutarı tamamen salladım.

Tutarı tamamen salladım.

Demek istediğim buydu ama bu rakamın altında sıkıntı yaşamaz çünkü devlet aylık kazanca değil yıllık kazancına bakar.

Şirket açma işlemlerinden bahseder misiniz? O kadar yıllık kazanca ulaşmam mümkün değil tabii bunun için ama merak ettim.

Şirket açma işlemlerinden bahseder misiniz? O kadar yıllık kazanca ulaşmam mümkün değil tabii bunun için ama merak ettim.

Hocam Mali müşavire gideceksiniz orada size zaten detaylı anlatacak sizden açılış için belli bir miktar para alacak ertesi güne vergi levhanız çıkar ve fatura kesmeye başlarsınız ve kestiğiniz faturanın belli bir miktarı vergi olarak çıkar ama sizin giderlerinizde olacak elektrik su doğal gaz gibi yemek fişi market fişlerini falan verirseniz zaten muhasbeci onu gider olarak yazacak sonra gelir vergisi var her ay veriyorsun fatura kesmesen ve almasan bile sonra yıllık gelir vergisi var o da aynı şekil yani bayağı masraflı bir iş.

Aylık muhasebe ücretin olacak yüksek ihtimal büyük defter olursun ona göre muhasebe ücreti alır senden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı