Pasaport kayıtlı telefonlarda 3 takvim yılı gerekiyordu, örnek vermek gerekirse aralık 2022'de alıp pasaporta kaydettiğim telefon 1 Ocak 2025'te normal hat kullanımına açılacaktı... Ancak farklı hatlara kullanımın açılış süresi 1-2 haftayı geçmişti. Vergi indirimi ile alınan telefonlar için bu sürenin 2 yıl olduğuna emin misiniz?
Pasaport kayıtlı telefonlarda 3 takvim yılı gerekiyordu, örnek vermek gerekirse aralık 2022'de alıp pasaporta kaydettiğim telefon 1 Ocak 2025'te normal hat kullanımına açılacaktı... Ancak farklı hatlara kullanımın açılış süresi 1-2 haftayı geçmişti. Vergi indirimi ile alınan telefonlar için bu sürenin 2 yıl olduğuna emin misiniz?
Merhaba konuyu tesadüfen gördüm, öğrenci indirimi ile aldığımız M34 telefonu aylardır kullanıyordum, birden hat okumamaya başladı. Hat benim adıma değil. 2 yıl dolmak üzere. Benim adıma olan hattı okuyor. Başka hatları okumuyor. En baştan okumaması gerekiyordu 1 yıldır sorunsuz okuyordu ama. Sorun sanırım öğrenci indirimi, umarım 2 yıldır süre. Telefonu garantiye göndermeyi düşünüyordum bende. Nasıl öğrenebiliriz gerçeği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.