Vergi indirimi ile alınan telefon 2 yıl geçmesine rağmen farklı hat çalıştırmıyor

Bekaykzgl

Hectopat
Daha fazla  
13 Kasım 2023'te A34 telefonu almistim vergi indirimi ile şimdi 2 yıl doldu fakat telefona benim hattımdan başka hat takınca hala görmüyor, SIM okumuyor. Bu sorunu yaşayıp düzeltebilen var mı?

Pasaport kayıtlı telefonlarda 3 takvim yılı gerekiyordu, örnek vermek gerekirse Aralık 2022'de alıp pasaporta kaydettiğim telefon 1 Ocak 2025'te normal hat kullanımına açılacaktı... Ancak farklı hatlara kullanımın açılış süresi 1-2 haftayı geçmişti. Vergi indirimi ile alınan telefonlar için bu sürenin 2 yıl olduğuna emin misiniz?

Pasaport kayıtlı telefonlarda 3 takvim yılı gerekiyordu, örnek vermek gerekirse aralık 2022'de alıp pasaporta kaydettiğim telefon 1 Ocak 2025'te normal hat kullanımına açılacaktı... Ancak farklı hatlara kullanımın açılış süresi 1-2 haftayı geçmişti. Vergi indirimi ile alınan telefonlar için bu sürenin 2 yıl olduğuna emin misiniz?

Yok ben öğrenci vergi indirimi ile aldım eklemeyi unutmuşum normalde 2 yıl satamıyordum 2 yıl doldu hala başka hatlar kullanılamıyor.

Pasaport kayıtlı telefonlarda 3 takvim yılı gerekiyordu, örnek vermek gerekirse aralık 2022'de alıp pasaporta kaydettiğim telefon 1 Ocak 2025'te normal hat kullanımına açılacaktı... Ancak farklı hatlara kullanımın açılış süresi 1-2 haftayı geçmişti. Vergi indirimi ile alınan telefonlar için bu sürenin 2 yıl olduğuna emin misiniz?

Merhaba konuyu tesadüfen gördüm, öğrenci indirimi ile aldığımız M34 telefonu aylardır kullanıyordum, birden hat okumamaya başladı. Hat benim adıma değil. 2 yıl dolmak üzere. Benim adıma olan hattı okuyor. Başka hatları okumuyor. En baştan okumaması gerekiyordu 1 yıldır sorunsuz okuyordu ama. Sorun sanırım öğrenci indirimi, umarım 2 yıldır süre. Telefonu garantiye göndermeyi düşünüyordum bende. Nasıl öğrenebiliriz gerçeği

Merhaba konuyu tesadüfen gördüm, öğrenci indirimi ile aldığımız M34 telefonu aylardır kullanıyordum, birden hat okumamaya başladı. Hat benim adıma değil. 2 yıl dolmak üzere. Benim adıma olan hattı okuyor. Başka hatları okumuyor. En baştan okumaması gerekiyordu 1 yıldır sorunsuz okuyordu ama. Sorun sanırım öğrenci indirimi, umarım 2 yıldır süre. Telefonu garantiye göndermeyi düşünüyordum bende. Nasıl öğrenebiliriz gerçeği.

Ben 2 yıldır kendi hattımı kullandım şimdi 2 yıl geçti kardeşime verecektim telefonu ama okumuyor hattı 2 yıl dolunca kısıtlamanın kalkması lazımdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı