YouTube Vergisi nasıl ödeniyor?

Sentinus0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'dan para kazandığımda kazandığım paranın vergisini nasıl ödeyeceğim? Veya bir vergi sınırı bulunmakta mıdır?

Biz esnafız, sizde büyük ihtimalle önce vergi levhası çıkarmanız gerekiyor. Bir muhasebeci ile anlaşıp, ödeme konusunda da genelde bize o yardımcı oluyor. Biz onun hesabına atıyoruz, o ödüyor. Kendin ödemek istersen de GİB'e girip oradan vergiyi görüp anlaşmalı bankalar üzerinden gerekli kısımları doldurup ödeyebilirsiniz.

Üstadım, bir Bağ-Kur olayı falan dediler, tam anlamıyla anlayamadım. Biraz sıkıntıymış gibi. Kanal İngilizce fakat Türkiye'den ödeniyor mu vergi? Biraz detaylı söylerseniz minnettar kalırım.

Üstadım bir Bağ-Kur olayı falan dediler tam anlamıyla anlayamadım. Biraz sıkıntıymış gibi. Kanal İngilizce fakat Türkiye'den ödeniyor mu vergi? Biraz detaylı söylersek minnettar kalırım.

18 yaşını doldurduysan okumuyorsan babanın ustune görünmüyorsan yani sigortalı bir işte de çalışmıyorsan emekli olmak icin ayrıyeten devlet hastanelerinden ücretsiz faydalanabilmek için Bağ-Kur ödemeniz gerekiyor. Kanal İngilizce de olsa siz parayı Türkiye'de kazanıyorsanız yani kanal kimin üstüneyse T.C. olarak kazandığınız miktarda yüzde kaç YouTube'da vergi bilmiyorum ama kazandığınız miktarın birazı vergi olarak kanal kimin üstüneyse ona cikar e-Devlet'den de vergi borcu sorgulayabilirsin. Yanlış bilmiyorsam ziraat ve Halkbank gibi birkaç bankadan daha vergi borcu ödenebilir olması lazım.

Yani sonuçta stopaj vergisini alması için bir dijital içerik hesabı açtırsam bu bağkura borç falan çıkar mı? Benim bu vergiyi borçsuz harçsız ödemenin bir yolu yok mu? Kafam basmıyor pek kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı